Choco-lotta Cheesecake Sundae - Pint
Choco-lotta Cheesecake Sundae - Pint

Choco-lotta Cheesecake

Roomijs met choco cheesecake smaak en stukken choco met zeezout en koekjessaus met choco, bedekt met slagroomijs met chocoladesmaak en chocosaus met choco chunks met zeezout.

Over deze smaak

Chocolade liefhebbers, deze is voor jullie! Deze sundae is gevuld met choco genot, van de slagroomtopping tot de bodem van de pint. En het beste deel? Het is gemaakt van traceerbare Open Chain cacao, wat meer gerechtigheid betekent voor de cacaoboeren. Nou dat is (h)eerlijk! Lees meer op benjerry.com/cocoa

Verkrijgbaar als:

Waardevolle aankoop

  • Halal
  • Veganistisch
  • Kosher Dairy

Ingrediënten: Water, suiker, ROOM (21%), geconcentreerde magere MELK, kokosolie, magere cacaopoeder (3%), raapzaadolie, glucosestroop, cacaopoeder (2%), LACTOSE en MELKEIWITTEN, TARWEBLOEM, verse KAAS (0,6%), EIGEEL1, cacaomassa, BOTERCONCENTRAAT, stabilisatoren (guargom, johannesbroodpitmeel, pectine, carrageen), BOTER, emulgatoren (lecithines (bevat SOJA)), sheaboter, zeezout, natuurlijke aroma's, magere MELKPOEDER, zout, zuurteregelaar (melkzuur), vanille-extract, rijsmiddelen (ammoniumcarbonaat, natriumbicarbonaat).1Van vrije uitloopeieren. >Fairtrade cacao, suiker, vanille. Suiker en vanille volgens mass balance. Totaal 65%F, exclusief water en zuivel. (F)info.fairtrade.net/sourcing. ΔCacao afkomstig van Open Chain principes: 84%. Past in een vegetarisch dieet.

Voedingswaarden

Recycleren

Het maken van het beste ijs en samen met onze partners impact maken op de gehele keten is onze missie. Van het mixen van Faitrade chunks & swirls tot het gebruiken van weidemelk. Het is een vreugdevolle reis naar een ijstastische wereld! Elk verhaal verdient een zoet einde… dus wees een goede vriend en gooi jouw lege pint in de prullenbak. Hartelijk dank van ons allemaal bij Ben & Jerry’s!