Skip to main content

Met trots introduceren wij: de Ben & Jerry’s Sundaes met een slagroomijstopping.

Ben & Jerry's Ice Cream Tubs

Ontdek deze chunky smaken bedekt met een nog niet eerder vertoonde romige slagroomijstopping, afgemaakt met een sticky saus en choco chunks. 

Een droom van karamel bij elke hap! En nog beter? Van de slagroomijstopping tot de stukken magere cacao met zeezout, deze sundae is gemaakt met traceerbare Open Chain cacao, wat meer gerechtigheid betekent voor de cacaoboeren.
Chocolade liefhebbers, deze is voor jullie! Deze sundae is gevuld met choco genot, van de slagroomtopping tot de bodem van de pint. En het beste deel? Het is gemaakt van traceerbare Open Chain cacao, wat meer gerechtigheid betekent voor de cacaoboeren.
Een ijswinkel en een luxe café in éen? Oui, oui! Duik in onze vegan koffie & karamel dessert ervaring met een dromerige slagroomijstopping en choco stukjes gemaakt van traceerbare Open Chain cacao, wat meer gerechtigheid betekent voor de cacaoboeren. 
Met knapperige koekstukjes, swirls en een laag slagroomijs om het geheel af te toppen, volg gewoon de swirls naar Sundae nirvana!
Boordevol chunks, gevuld met swirls en afgewerkt met een slagroomijstopping, waar simpelweg niet aan getipt kan worden. 
Funky koekstukjes en een chocolade koekjes swirl met boven op een zachte slagroomijstopping, elke hap is een heerlijke openbaring. Dig in & doe mee met de vegan frambozenrevolutie. 

 

 

 

Het Is Als Een Toetje Voor Je Inbox

Meld je aan voor onze e-mail nieuwsbrief en krijg een inside scoop

Sweeten Up Your Inbox!

Schrijf je nu in en wij zorgen ervoor dat je de primeur krijgt van Ben & Jerry's Fun & Flavours! Het is als een toetje voor je inbox!

 

 

Lees onze privacy- encookieverklaringen om te begrijpen hoe we uw persoonlijke gegevens gebruiken

 ajax-loader.gif
Bedankt voor het abonneren op Ben & Jerry's
Er is een fout opgetreden bij het verzenden van je verzoek. Probeer het later opnieuw.