Chunky Monkey Origineel IJS - Pint
Chunky Monkey Origineel IJS - Pint

Chunky Monkey

Bananenroomijs met stukken walnoten en choco banaantjes

Over deze smaak

Om een smaak te creëren die net zo leuk is als de naam, hebben we geëxperimenteerd totdat we zeker wisten dat we een winnaar hadden: de nootachtigste choco-kan-ik-niet-genoeg-van-krijgen-creatie ooit.

Verkrijgbaar als:

Waardevolle aankoop

  • Veganistisch

ROOM (25%), suiker, water, gecondenseerde magere MELK, WALNOTEN (5%), bananenpuree (4,5%), glucose-fructosestroop, EIGEEL¹, kokosolie, magere cacaopoeder, citroensap op basis van geconcentreerd sap, stabilisatoren (guargom, carrageen), emulgator (SOJALECITHINE), MELKVET, natuurlijk aroma, natuurlijk vanille-aroma. Kan andere noten en pinda’s bevatten. >Suiker, banaan, cacao, vanille: onder Fairtrade voorwaarden ingekocht volgens het mass balance principe, totaal 25%F. ¹Van vrije uitloopeieren. Past in een vegetarisch dieet. FVisit info.fairtrade.net/sourcing

Voedingswaarden

Recycleren

Het maken van het beste ijs en samen met onze partners impact maken op de gehele keten is onze missie. Van het mixen van Faitrade chunks & swirls tot het gebruiken van weidemelk. Het is een vreugdevolle reis naar een ijstastische wereld! Elk verhaal verdient een zoet einde… dus wees een goede vriend en gooi jouw lege pint in de prullenbak. Hartelijk dank van ons allemaal bij Ben & Jerry’s!