Ben jij onze nieuwe digital publishing manager?

13 januari 2016

- Helaas kun je niet meer solliciteren op deze functie! Houd onze website & social media in de gaten voor nieuwe vacatures! -

JIHAAA! We gaan ons team uitbreiden in Nederland. Ben jij die persoon met verstand van digitale content, die ons gaat helpen om onze boodschap van Peace, Love en Fairtrade ijs nog verder te verspreiden?

Job-Ad-optimised.jpg

Je kent Ben & Jerry’s al van ons overheerlijke ijs met de verrassende smaken. Ons bedrijf groeit en zo ook onze liefde voor social media. Daarom gaan we ons team uitbreiden met een Digital Publishing Manager. Een uitdagende, nieuwe functie waarbij je verantwoordelijk bent voor de nieuwe redactionele koers en alle online communicatie uit naam van Ben & Jerry’s. De spil binnen onze PR, marketingen communicatie activiteiten.

Naast het lekkere ijs bieden onze historie, onze progressieve waarden en onze eigenzinnige humor een solide basis om de relatie met onze fans online nog verder te verstevigen. Als Digital Publishing Manager ben je verantwoordelijk voor het opzetten en uitrollen van nieuwe content strategie in de online media waarbij je zeer frequent interessante, vernieuwende, grappige maar vooral aansprekende content publiceert. Dat doe je niet alleen. Je maakt samen met je collega’s een geïntegreerde thematische jaarplanning, die je vervolgens- deels zelf -vertaalt naar toegankelijke online artikelen, visuals en video’s in onze unieke Ben & Jerry’s stijl en toon. Daarnaast zorg je samen met ons media bureau voor de juiste balans tussen organisch en betaald bereik van de content.

social-whizz-optimised.png

Are you the one?

We zijn op zoek naar een ondernemende professional met ervaring in digitale communicatie. Je hebt minimaal drie jaar werkervaring op een online redactie, het liefst in een aansturende functie. Je hebt een vlotte pen en een oog voor vormgeving en lay-out. Verder ben je bedreven in het produceren en bewerken van materialen zoals (Instagram) foto’s en video’s.

Bij Ben & Jerry’s zijn we trots op onze maatschappelijke missie waarbij we een positieve bijdrage willen leveren op het gebied van sociale gelijkheid, eerlijke handel en klimaatrechtvaardigheid. Affiniteit met deze maatschappelijke thema’s is een must.

Activist-optimised.jpg

We bieden je een jaarcontract (via derden), met aantrekkelijke voorwaarden en de mogelijkheid om onderdeel te zijn van een bedrijf, dat laat zie dat je succesvol kunt zijn op economisch gebied, terwijl je ook sociale doelstellingen realiseert.

Standplaats: Rotterdam

32-40 uur per week

Heb je net zo veel zin als wij om dit voor Ben & Jerry’s te laten slagen? Laat van je horen voor 1 februari en stuur jouw CV en motivatie naar info@benjerry.nl.

 

Peace, Love & Fairtrade ice cream,

Het Ben& Jerry’s Team