5 dingen die je vast nog niet wist over onze founders

  1. Ben en Jerry zijn jeugdvrienden – Yep inderdaad, onze founders hebben elkaar ontmoet bij het rennen tijdens de gymles op de middelbare school! Okay, misschien leek het meer op wandelen… ze waren namelijk de langzaamste van de klas!

  2. Samen wilden ze eigenlijk een bedrijfje in bagels beginnen, helaas waren de kosten voor een bagelmaker veel te duur! Misschien maar goed ook anders hadden we niet zo’n heerlijke Cookie Dough gehad!

  3. Ben heeft meer gemeen met een vuurspugende draak dan je zou denken… op school was zijn favoriete vak ‘circus technieken’, waar hij truckjes leerde zoals vuurspugen. Iets wat hij beweert soms nog steeds te doen.

  4. Jerry staat meestal aan Ben's linkerkant wanneer ze op de foto gaan, dit maakt het makkelijker om het duo uit elkaar te houden. Je ziet dus altijd Ben en Jerry.

  5. Heb je je ooit afgevraagd waarom Ben & Jerry’s ijs het ‘chunkiest’ is van allemaal? Nou, naast dat chunks geweldig smaken, heeft Ben last van anosmia (verminderde smaak), waardoor hij vooral ‘proeft’ op basis van gevoel en textuur!