5 Valentijns ideeën van je
beste vrienden Ben & Jerry's

10 februari 2017

We hebben het allemaal wel eens meegemaakt: de plotselinge paniek als je je realiseert dat het bijna 14 februari is en je totaal vergeten bent een cadeau te kopen voor die ene speciale persoon. Alle kaarten zijn op en je hebt geen dubbelzijdig plakband en glitter meer over. Maar vrees niet,  je twee favoriete mannen Ben & Jerry zijn er om je uit de brand te helpen. Kijk eens naar deze 5 ijsideeën die je Valentijn fantastisch zal vinden: 

 1. Boeketje lepels

  Natuurlijk, bloemen zijn geweldig, maar ze blijven niet voor altijd mooi. Til je boeket dit jaar naar een nieuw niveau en vervang die rode rozen door een paar glimmende lepels. Je geliefde zal niet alleen je creativiteit bewonderen (als jij niets zegt, vertellen wij het ook niet), maar ook nooit meer de hele pint opeisen omdat er ‘maar één lepel is’. Wat ons betreft een echte win-winsituatie!

 2. Pint post

  Laat die ansichtkaarten maar zitten dit jaar. Waarom haal je niet gewoon een pint met de lievelingssmaak van je liefje, haal je de deksel er van af en schrijf je een paar poëtische zinnen aan de binnenkant? Een lepel met romig genot en een oprecht berichtje geeft hem/haar gegarandeerd een warm gevoel in de buik.

 3. Spoor naar pure euforie

  Rozenblaadjes op het bed? Dat is gewoon niet onze stijl. Voor gegarandeerd getintel van je smaakpapillen kun je het beste een Son of a ‘Wich sharepack halen en een paar kleine koekjes in de vorm van een schattig hart leggen. Als je wat meer tijd hebt kun je ze ook in een lijn neerleggen zodat je geliefde het spoor kan volgen naar het hart van het huis... de diepvries dus.  

 4. Een date met een twist

  Dat chique restaurant kun je beter achterwege laten. Dat is veel te druk én bomvol kleffe stelletjes. Voor een andere soort date nodig je je grote liefde - of je vrienden - thuis uit en zorg je naast pints Ben & Jerry’s ook voor allerlei extra dessertsauzen en toppingen. Doe eens gek, heb wat lol en daag elkaar uit om een Ben & Jerry’s-meesterwerk te maken. 

 5. Een lepel voor bij het lepelen

  Deze tip spreekt eigenlijk nogal voor zich. Niets schreeuwt “Ik hou van je” als een schep romige euforie, gevolgd door een dikke knuffel onder de zachtste deken die je kunt vinden. Pak een pint en zwijmel weg tijdens het lepelen.