De 5 beste posities om
Karamel Sutra te eten

26 oktober 2017

BNJ0050-Salted_Caramel_Core_ICP-4599_LG-resize700x467.jpg

Er is niets sensueler dan het eten van een pint Karamel Sutra Core. Of je nu verlangt naar de core met de fluweelzacht karamel, of dat je liever rechtstreeks naar de stukjes fudge gaat die omringt worden door chocolade- en karamelroomijs. Hoe dan ook, je hebt het lot van het ijs in eigen handen. 

Maar om ervoor te zorgen dat dingen na verloop van tijd niet routinematig worden, hebben we enkele tips - en nieuwe posities - om je Karamel Sutra-eetervaring nog spannender te maken. We weten dat enkelen ervan in eerste instantie vreemd zullen aanvoelen, maar zorg ervoor dat je rustig begint en we beloven je dat je je pint nooit zult laten staan.

 

1. De elleboog-houding:

Zit aan de keukentafel met je ellebogen op het tafelblad

Als je een beetje aarzelt om iets nieuws uit te proberen, dan kan je rustig ademhalen en beginnen door aan de keukentafel te eten. Maar wil je een beetje meer opwinding, plaats dan je ellebogen op de tafel. Zo ervaar je de verhoogde kracht die hoort bij het spoonen... van je ijs!

 

2. De liggende lotus:

Liggend op de bank met je voeten op de salontafel

Optimaliseer het comfort. Door ontspannen op de bank te liggen kan je je tijdens het eten concentreren op die perfecte verhouding tussen het chewy karamel en roomijs. Leg je je voeten op de salontafel (stttt... wij zeggen niets!)? Dan wordt de opwinding tijdens het eten alleen nog maar sterker.

 

3. De zen-pauze:

Zit op de keukenvloer en houd het ijs in je dominante hand en de lepel in de minder dominante hand

Deze positie is niet geschikt voor bangeriken. Vergeet de tafel en geniet van het nieuwe perspectief vanaf de vloer. Ontdek hoe gemakkelijk het is om met je niet-dominante hand te spoonen in een pint vol chocolade- en karamelroomijs met een core van karamel.

 

4. De bezoeker:

Leun tijdens een feestje tegen een muur

Ja, het voelt een beetje vreemd om dit in het openbaar te doen, maar je zult zelfs nog meer genieten van je Karamel Sutra wanneer je vreinden zien hoe je dat doet. Wees wel voorzichtig. Sommige vrienden willen waarschijnlijk met je meedoen.  

 

5. De waterval:

Wanneer je een douche neemt

Nee, grapje, niet doen! Je ijs wordt dan nat en smelt als het water te warm is. Niet dat we dit uitgeprobeerd hebben ofzo...

 

 

Welke van deze nieuwe scoop-technieken ga jij toepassen op Karamel Sutra? Laat het ons weten via social media!