Have a n’ice filmmarathon
met deze 5 tips!

BenJerry_filmavond_779x400.jpg

De koude en donkere winteravonden vragen om heerlijke bankhangsessies samen met je beste vrienden en favoriete films en series. Zo’n bankavond is natuurlijk pas écht compleet in je PJ’s met een fairrukkelijke pint BJ’s! Hoe overleef je een filmmarathon? Dit zijn onze (top)ped 5 tips:

 

1. Een goede voorbereiding is het halve werk

Ben jij de host van de avond? Bereid je goed voor zodat je niet meer van de bank af hoeft te komen. Regel fluffy kussens, warme dekens én een koelkast vol (h)eerlijke verrassingen. Help! Geen ijs meer? Geen probleem. Binnen 30 minuten zijn je flavourites weer aangevuld zonder van de bank af te hoeven komen. Ding dong. Grab a spoon & start diggin’!

 

2. Mix & match

Om in de juiste filmstemming te komen, heb je natuurlijk passende snacks nodig. Een romcom met een vleugje winter matcht perfect met een pint vol Caramel Chew Chew óf Baked Alaska. Tijdens een actiefilm met dromenmaffia lepel je een Topped weg, Chocolate Caramel Cookie Dough bijvoorbeeld vol swirls, chunks & een spoonable topping. En net als dat je een enkele aflevering van je binge-waardige serie kijkt, graai je naar een enkele, hapklare Slices On The Dough uit de gezellige Sharepack. Wanneer er een gevaar dreigt voor enge clowns of geesten met is het tijd voor de Ben & Jerry’s mini cups. Dan kun jij met al je ledematen veilig onder de dekens blijven.

 

3. Altijd (pr)ijs

Een filmmarathon staat of valt met de filmselectie. Wie bepaalt wat de line-up van de avond wordt? Samen natuurlijk. Breng allemaal een top 5 mee en start met stemmen! De winnaar zijn favoriete film, de verliezer bepaald het ijs. Zo heb je altijd (pr)ijs.

 

4. Smaken verschillen

Op vijf achtereenvolgende thrillers zit niemand te wachten. Smaken verschillen, dus mix it up! Een prachtige fantasy, gevolgd door een stevige docu, afgewisseld met een grappige sitcom, topped met een western. Dat geldt natuurlijk ook voor de snacks. Gelukkig is er altijd wel weer een nieuwe Ben & Jerry’s smaak om te ontdekken? De smaak Fairway To Heaven barstensvol gezouten karamel-ijs en karamel stukken is een must-taste. Mocht er nou een romcom op het filmprogramma staan? Vergeet dan niet de Moovies Bingo erbij te pakken!

 

5. De koe-ling down

Om nachtmerries vol angstaanjagende achtervolgingen en dramatische film-noir taferelen te voorkomen, sluit je af met een ‘voor-het-slapen-gaan’-filmfragment en matching smaaksensatie. Moo-phoria Chocolate Cherry Garcia, chocolade ijs met kersen en stukken cacaofantasie, is een fairrukkelijke afsluiter van een nog heerlijke avond. Zo slaap je lekker light. So N’ice!

 

Last minute een bankavond gepland? Bekijk snel hoe jij nog vóór de film begint een volle vriezer hebt.