Liefde is...

6 februari 2018

BenJerry_Valentijn_pint_web.jpg

Ben & Jerry’s en valentijn is een perfecte match. We zijn er voor je wanneer je single bent, maar we zijn er ook wanneer je ons wilt delen met the one you love. Want, geef maar eerlijk toe, met Ben & Jerry’s wordt alles net dat beetje beter. Ook dus Valentijnsdag. Want op de dag van de liefde is niets beter dan het te vieren met je beste vrienden Ben en Jerry. Lees hier onze favoriete manieren waarop je weet dat het echte liefde is:

 

  1. Een ‘happy dance’ doen wanneer je voor het vriesvak staat in de supermarkt en er nog een pint van je favoriete smaak staat.
  2. Een driegangen menu serveren bestaande uit ijs, ijs en nog eens ijs (uhm, moeten we dit nog verder uitleggen?) En als je dan toch in een creatieve bui bent, kun je je ijs nog een beetje pimpen... lees hier hoe!
  3. Je geliefde het laatste hapje uit die fairrukkelijke pint gunnen.
  4. De perfecte date samenstellen: film, bank en je favoriete Ben & Jerry’s.
  5. Samen alle Ben & Jerry’s smaken uitproberen en ze te ranken.
  6. Een (vegan) ijsfeestje organiseren zodat al je vrienden ook van je geliefde Ben & Jerry’s kunnen genieten. Spread the love!
  7. De vriezer vol zetten met Ben & Jerry’s smaken, omdat je weet dat je lover dit leuker (én lekkerder) vindt dan een bosje rozen.

 

Maak je Valentijnscadeau dit jaar nog specialer!

Geef jezelf, je geliefde of je beste vriend(in) hét perfecte Valentijnscadeau door een speciale, persoonlijke Valentijns sleeve om de pint te doen. In veel supermarkten, maar ook online kan je een Ben & Jerry’s hoesje pakken bij je favoriete pint. Zo wordt het een perfect cadeautje voor that special one (of voor jezelf). 

 

Vind hier een verkooppunt in je buurt & bestel de speciale sleeve!