QUIZ: Wat is jouw verborgen
‘help een ander’-talent?

Doe de quiz & ontdek het!

Quiz

BenJerry_rotterdammersvoorelkaar_quiz_web.jpg

Verblijd een ander en verbaas jezelf. Er zijn al zo’n 170.000 Rotterdammers die in alle smaken klaar staan voor de medestadsbewoners die een handje kunnen gebruiken. Sommige wekelijks, anderen af en toe een uurtje. Via Rotterdammersvoorelkaar is alles mogelijk, dus ook voor jou zit de perfecte match made in heaven ertussen. Als je kunt luisteren, tillen, rijden of Nederlands spreekt, kun je al volle pint… eh, bak aan de slag. Probeer het ook gewoon eens! Maar wat past er dan bij je? Doe snel de test en ontdek of oppassen je roeping is, je het beste de natuur in kunt gaan, de laptop bij iemand open wilt klappen of bijvoorbeeld een communicatieplan aan kan scherpen. Surpr’ice jezelf met een van de vele categorieën.

 
 1. 1: Een vriend(in) heeft een probleem. Wat doe je?
  Oeps! Kies alsjeblieft een antwoord!
 2. 2: Tijdens een feestje….
  Oeps! Kies alsjeblieft een antwoord!
 3. 3: Wat gaat bij jou net zo makkelijk als genieten van je favoriete Ben & Jerry’s?
  Oeps! Kies alsjeblieft een antwoord!
 4. 4: Als ik ’s ochtends opsta, ga ik gelijk:
  Oeps! Kies alsjeblieft een antwoord!
 5. 5: Wat is jouw favo Gers Bakkie Roffa-moment?
  Oeps! Kies alsjeblieft een antwoord!