Quiz: Welke Bekende Ben & Jerry's Chunk Ben Jij?

Quiz

ewtwet

Wie had ooit gedacht dat de onmogelijkheid om te ruiken zó belangrijk zou zijn in het creëren van legendarisch ijs? Het klinkt misschien gek, maar al die fairrukkelijke chunky, chewy, koekie chunks in ons ijs werden voor het eerst gemaakt omdat Ben (jep, DE Ben) geen reukzin heeft. Hoe dan?! Want zonder geur kan je toch ook niet proeven? Klopt! Dus helemaal in het begin, stelde Ben voor aan Jerry om de grootste, lekkerste en chunky-ste chunks toe te voegen aan het ijs, zodat Ben wel kon genieten van de structuur! Bizar toch? De chunks zijn nu een grote verwachting in de hele Ben & Jerry’s ervaring!
Nu we het toch hebben over leuke dingen als chunks, laten we een leuk spelletje spelen! Als JIJ een chunk zou zijn, welke zou jij dan zijn? Geef antwoord op deze (heel wetenschappelijk correcte) vragen en kom erachter!
 1. 1: Wat zou je het liefste doen?
  Oeps! Kies alsjeblieft een antwoord!
 2. 2: Choose a city
  Oeps! Kies alsjeblieft een antwoord!
 3. 3: Hoe ziet jouw droomhuis er van binnen uit?
  Oeps! Kies alsjeblieft een antwoord!
 4. 4: Welke smaak spoon jij het liefste leeg?
  Oeps! Kies alsjeblieft een antwoord!
 5. 5: Wat is je favoriete fantasie-dier?
  Oeps! Kies alsjeblieft een antwoord!