Vegan ijs shake

 

Shake it up! Deze fairrukkelijke shake is super snel te maken en bestaat maar uit een paar ingrediënten die je eigenlijk al in huis hebt! (want je gaat ons toch niet zeggen dat je geen Ben & Jerry’s in je vriezer hebt liggen? ;)) De shake is gemaakt met vegan ingrediënten, maar je kan het ook zeker non-vegan maken, it’s up to you! Enjoy!

 

INGREDIËNTEN

 

TOPPINGS

  • Karamel
  • Stukjes (vegan) brownie
  • Kokos snippers

 

  1. Scoop een halve pint Chocolate Fudge Brownie Non-Dairy en een halve pint Coconutterly Caramel’d Non-Dairy, bewaar de rest in de vriezer voor later! ;) Neem daarnaast 100 ml plantaardige melk naar keuze.

  2. Doe het ijs samen met de melk in de blender en mix het tot een geheel.

  3. Als alle ingrediënten goed gemixt zijn, schenk je de shake in een groot glas.

  4. Pimp je shake met verschillende toppings zoals karamel, kokos snippers en stukjes (vegan) brownie. Je kan natuurlijk ook andere fairrukkelijke toppings gebruiken! 

  5. Enjoy!