6 manieren om creatief te zijn met je lege pints

22 mei, 2020

Ooit een pint leeg gegeten en bij jezelf gedacht: "Hey, misschien kan ik deze lege pint nog ergens voor gebruiken?" Nee? Alleen wij? Wij zijn inmiddels expert in het creatief herbruiken van pints. Wel nadat ze grondig zijn schoongemaakt natuurlijk! De pint is funky, quirky, en herinnert je aan de (h)eerlijke smaak die er in heeft gezeten.Hier zijn een paar van onze favoriete manieren om je lege pints te herbruiken!

 

Kattenspeeltjes

Cat with cat toy made from a Ben & Jerry's pint

Je kat kan misschien niet meegenieten van jouw ijs, maar ze kan zeker plezier hebben van een lege pint! Dit kattenspeeltje is makkelijk om te maken en zal je kat urenlang entertainen, terwijl jij weer een nieuwe Ben & Jerry's kan scoopen.

 

Telefoon spel

Pint telephone game

Hallo, chunks? Swirls, zijn jullie daar? Bel je geliefden met een handgemaakte pint telefoon. Kan je ze gelijk vragen om jou een pint Ben & Jerry's te komen brengen.

Kleur je eigen pint

Geef je pints een ijs-tastische make-over! Print deze kleurplaten en kleur ze in met jouw fun ideeën. Vervolgens knip je ze uit en plak je ze op je pint! Wie zegt dat kleuren alleen voor kinderen is?

Bowlen met pints

Pints set up for pint bowling

Al het plezier van bowlen, zonder de stinkende schoenen. Zet 10 lege pints als een piramide neer en gooi ze om met een bal. Wil je het nog leuker maken? Neem een scoop van je lievelingssmaak elke keer als je een strike gooit!

 

Bloempot

Phish Food pint container used as a planter

Lege pints hebben het perfecte formaat om jouw groene vingers hier op los te laten. Wie weet groeit er ooit wel Ben & Jerry's ijs uit? 

 

Vogelvoeder

Pint of Ben & Jerry's Netflix & Chilll'd used as a bird feeder

Voor deze vogelvoeder heb je alleen een lege pint en een stukje touw nodig. Een simpel idee om net zoveel euforie aan de vogels mee te geven als deze pint jou heeft gebracht!