10 situaties die je dag beter maken door je ijsje te laten bezorgen

Geloof jij in wonderen? Want ijs bezorging is in principe ook een wonder op zich zelf. Letterlijk waar je ook bent, jij kunt je favoriete pint bestellen die voor je deur bezorgd wordt, chilled to perfection. Als dat niet pure magie is, dan weten wij het ook niet meer. 

 

En als jij ooit één van deze 10 situaties hebt meegemaakt, dan weet je dat een beetje ijs wonderen doet. (Heb je een pint nodig voordat je deze lijst uitpluist? Bestel dan hier)

 1. Je huisgenoot kan niet stoppen met kletsen tijdens jouw favoriete TV show

  Beetje moeilijk praten als je huisgenoot’s mond vol zit met Chunky Monkey. Slide een pint naar ze toe en geniet in stilte van je tv show. 

 2. Je BFF heeft serieuze roddels met je te delen

  She said what??  Je BFF begint sappige details met je te delen, en daarbij hoort natuurlijk iets zoets om te eten om haar gaande te houden. 

   

 3. Je moet ‘sorry’ zeggen

  Je weet dat je fout zat en je zult het nooit meer doen, maar je moet je nog steeds verontschuldigen. De Chocolate Fudge Brownie is de perfecte goedmaker in deze situatie.

 4. Je moet je uitsloven voor je crush

  Hij of zij vertelt jou hoeveel ze van Cherry Garcia houden, en jij tovert het zomaar uit de lucht. Dat is gegarandeerd een date!

 5. Die toets gaat zichzelf niet maken

  Ben & Jerry’s is bewezen een studie booster, vooral na middernacht. (We hebben het zelf getest, en het klopt!)

 6. Je realiseert je dat je ‘geghost’ bent

  Je hebt ze vier keer een berichtje gestuurd, en niets. Weet jij wie wel altijd een berichtje terugstuurt? De Ben & Jerry’s delivery crew. 

 7. Iemand gelooft niet in je pint skills

  Je bent op een feestje en een dwaas gelooft niet dat je een hele pint kunt leegeten. Jij moet je jezelf natuurlijk bewijzen.

 8. Je wacht in een lange rij

  Je kent de wachtrijen wel, de kampeerrij voor de douches en wc’s, de superfan-only wachtrijen… beetje moeilijk om je favoriete snack dan met je mee te nemen. Gelukkig hebben we je gedekt in dit soort situaties.

 9. De squad heeft een mikshake fix nodig

  Samen met je vrienden ben je een wedstrijd aan het kijken, maar geen van jullie wilt zich opofferen om naar buiten gaan voor een ice cream run, gelukkig is de ijs bezorging jouw redding. 

 10. Je weet dat je het waard bent

  Soms is een trip naar de supermarkt gewoon… uch. Treat yourself, want je bent het waard.