6 Manieren om creatief te worden met je lege pints

Ooit een pint Phish Food opgemaakt en bij jezelf gedacht: "Hé, misschien kan deze pint goed zijn voor iets creatiefs?" Nee? Alleen wij?

Hier zijn we experts geworden in het gebruik van onze lege pints - natuurlijk goed schoongemaakt - op leuke en unieke manieren. Ze zijn tenslotte funky, funny en herinneren ons aan de heerlijk euforische smaak van het ijs.

Hier zijn een paar van onze favoriete manieren om creatief te worden met pints:

 

Kattenspeeltjes

Cat with cat toy made from a Ben & Jerry's pint

Fluffy kan misschien niet met je mee genieten van je ijsje, maar ze kan zeker profiteren van de pint! Dit kattenspeeltje is gemakkelijk te maken en houdt je kitty-metgezel urenlang bezig terwijl je in de volgende pint duikt.

Telefoonspel

Person using pints as a telephone

Hallo, chunks? Swirls, zijn jullie daar? Bel je vrienden met een zelfgemaakte pinttelefoon en zeg dat ze de pint Netflix & Chilll'd moeten doorgeven.

Jazz up jouw pint

Geef jouw pints een geweldige make-over! Print deze aanpasbare sjablonen uit, kleur ze in met je wildste ontwerpideeën, knip ze vervolgens uit en breng ze aan op jouw pints. Wie zegt dat inkleuren alleen voor kinderen is?

Bowlen met pints

Pyramid of pints being used for bowling

Al het plezier van bowlen, zonder de stinkende schoenen. Stapel 10 schone pints op elkaar en bowl ze om met je favoriete bal. Het beste deel? Beloon jezelf met een bolletje van je favoriete smaak elke keer dat je een strike krijgt!

Pint Plant

Pint containers with succulents planted in them

Pints zijn de perfecte grootte en vorm om te pronken met jouw groene vingers. Voor een extra twist, plant je je muntzaadjes in een Mint Chocolate Cookie-container - wie weet kweek je een chocolate sandwich cookie plant.

Vroege vogels voeren

Pint of Ben & Jerry's Netflix & Chilll'd used as a bird feeder

Dit handige vogelvoederontwerp vereist slechts een enkele pint en een stuk stevig touw. Niet slecht voor een feeder die de vogels net zoveel euforie zal brengen als de originele inhoud ervan.