Skip to main content

Ben & Jerry’s Home Page
KOOP NU
Ben & Jerry’s Home Page
  • Smaken
    • Onze smaken
    • Classics
    • Non-Dairy Vegan ijs
    • Moo-phoria Light Ijs
    • Topped Ijs
    • Netflix Original Ijssmaken
    • Snacking
    • Scoop Shop smaken
    • Ijs Mini Cups
    • Allergenen Informatie
    • Recepten
    • Flavour Graveyard
    • Cookie Dough Celebration
  • Koop Nu
    • Koop of bestel nu
    • Vind een supermarkt
    • Bestel online bij jouw supermarkt
    • In 30 min thuisbezorgd
    • Rotterdam Scoop Shop
    • Free Cone Day
  • Waarden
    • Overzicht
    • Onze missie
    • Onderwerpen die wij belangrijk vinden
  • Over ons
    • Bedrijfsstructuur
    • Hoe we ijs maken
    • Flavour guru's
    • Perspagina
    • Neem contact met ons op
    • B Corp
  • Wat is nieuw
  • Laat nu bezorgen
  • Search

You are on the Nederland website. Select another country.
  • Australië
  • Oostenrijk
  • België
  • Brazilië
  • Canada
  • Tsjechië
  • Denemarken
  • Finland
  • Frankrijk
  • Duitsland
  • Griekenland
  • Ierland
  • Israël
  • Italië
  • Mexico
  • Maleisië
  • Nederland
  • Noorwegen
  • Nieuw Zeeland
  • Polen
  • Portugal
  • Puerto Rico
  • Singapore
  • Zuid-Korea
  • Spanje
  • Zweden
  • Zwitserland
  • Thailand
  • Verenigd Koninkrijk
  • Verenigde Staten

Vegan Chocolate Chip Cookie Dough Repen

A plate full of Vegan Chocolate chip cookie Dough Bars

Ingrediënten

  • 1 Pint Chocolate Chip Cookie Dough Non-Dairy
  • 115 Gram ongezouten vegan boter, zacht
  • 65 Gram bruine suiker
  • 45 Gram poedersuiker
  • 1 Theelepel vanille-extract
  • 340 Gram havermeel
  • 150 Gram mini vegan chocolate chips
  • Vegan botercrème-glazuur en hagelslag (optioneel)

 

Voorbereidingstijd: 20 min
Totale tijd: 2 uur en 20 minuten
Totaal aantal: 16 repen

  • Step 1 All ingredients needed
    Step 1

    Bekleed een ovenschaal met bakpapier, zodat de zijkanten iets erover heen hangen. Zet 75 gram van de Chocolate Chip Cookie Dough Non-Dairy (zonder Cookie Dough chunks) apart voor de topping.

  • Step 2 Ingredients combined in a bowl
    Step 2

    Meng de boter, bruine suiker en poedersuiker in een grote kom met een handmixer tot ze goed gemixt zijn. Voeg de vanille toe en meng voor 2 minuten op de hoogste stand. Wissel af met het toevoegen van de havermeel en het resterende Non-Dairy ijs en meng totdat het een gladde substantie heeft. Roer er 75 gram chocolate chips doorheen.

  • Step 3 Mixture spread out in pan
    Step 3

    Verdeel het Non-Dairy mengsel gelijkmatig in de voorbereide ovenschaal. Zet de ovenschaal in de vriezer tijdens het maken van de topping.

  • Step 4 ganache layer spread out in pan
    Step 4

    Smelt de resterende chocolate chips en het Non-Dairy ijs in 30 seconden in de magnetron, roer tussendoor tot het volledig gesmolten is. Verdeel de topping gelijkmatig over het Non-Dairy mengsel en vries gedurende 2 uur (tot het stevig is).

  • Step 5 Bars Cut into squares on a plate
    Step 5

    Haal uit de ovenschaal en snijd in 16 reepjes.

  • Step 6 Bars decorated with frosting and sprinkles on a plate
    Step 6

    Versier de repen met vegan botercrème-glazuur en hagelslag (optioneel) en geniet!

 

 

Related Articles

Het Ultieme Vegan Chocolate Chip Cookie Recept
Recept: Chocolate Chip Cookie Dough Ijs Trifles
Recept: Vegan PB & Cookies Shake
Recept: Vegan ijslolly's
Recept: vegan zandkoekjes
Koop deze smaak
Find A Scoop Shop
Find It Near Me
Koop deze smaak
Find A Scoop Shop
Find It Near Me

Most Popular

Recept: Chocolate Chip Cookie Dough Ijs Trifles
Krijg de primeur over onze nieuwe smaak lanceringen coming soon!
10 geflopte smaken waar we nog steeds om kunnen lachen
Nieuwsgierig naar onze fabriek?
Top 10 beste smaken voor na middernacht

Recent Tweets

twitter timeline
Yihaaa, Ben & Jerry’s lover!

Schrijf je nu in en je ontvang de inside scoop over onze smaken in jouw inbox! Dig in!

Yihaaa, Ben & Jerry’s lover!

Schrijf je nu in en je ontvang de inside scoop over onze smaken in jouw inbox! Dig in!

Je ijs nu laten bezorgen? Bekijk de bezorgopties
  • Follow us on Facebook
  • Follow us on Twitter
  • Follow us on Instagram

  • Neem contact met ons op
  • Press
  • Gebruiksvoorwaarden
  • Privacy Statement
  • Cookie Statement
  • SiteMap