10 Goede redenen om ijs te bestellen

Heb je ooit het gevoel gehad dat het universum tegen je samenspant terwijl je gewoon wilt genieten van een ijsje? Je wist helaas niet dat je vriezer je favoriete smaken niet meer had totdat je al thuis was. En dan gebeuren er dingen waardoor het krijgen van je pint een onmogelijke taak lijkt. Je hebt misschien het gevoel dat sommige van deze hindernissen gewoon excuses zijn om het huis niet te verlaten, maar dit zijn echt geweldige redenen om nu ijs te bestellen en te laten bezorgen! Ter overweging hebben we sommige van de meest legitieme redenen verzameld om te stoppen met het zoeken naar je andere schoen en je levering te doen.

 1. Het idee om je pyjama uit te doen is echt balen.

 2. Het is 16.30 uur, je hebt een gekke vreetkick, maar je weet dat je niet geschikt bent om een publieke verschijning te maken.

 3. Je hebt je broek al uitgedaan.

 4. Je hebt je bh al uitgedaan, wat betekent dat je er vandaag echt een hebt aangedaan, dus een pluim voor jou.

 5. Omdat je een film begon te kijken voordat je besefte dat je geen ijs meer had... Als je op pauze moet drukken om ijs te gaan halen, dan moet je het gewoon opnieuw beginnen. Wie heeft daar tijd voor?

 6. Je bent je voordeur uit het oog verloren. Het overkomt de besten. Levering betekent dat iemand op de deur zal kloppen om je ijs te brengen. Dat zijn twee problemen opgelost in 30 minuten of minder.

 7. Omdat je aan je bank vastgevroren zit... En Ben & Jerry's wordt bevroren bezorgd..

 8. Omdat je Half Baked bent, uhm... Je favoriete smaak is Half Baked en dat heb je niet in his. Ja, dat bedoelden we!

 9. Je kan je sleutels niet vinden. Ze waren net nog hier, huh... maar eerlijk, het is beter als je nu niet gaat rijden.

 10. Simply because you can. It’s Simpel gezegd; omdat het kan! Het is het begin van een tijdperk waarin je bijna alles kunt laten bezorgen, dus waarom niet?dawn of an era where you can get almost anything delivered, so why not?

  Find Ben & Jerry’s Near Me: