10 Rare en heerlijke smaken van over de hele wereld

Wist je dat je Ben & Jerry's in 38 landen over de hele wereld kunt krijgen? Ja echt! Begin met het boeken van je vliegtickets, want er zijn zelfs enkele smaken die je alleen in bepaalde landen kunt krijgen. Zoals deze 10 euforische smaken:

 1. Cone Together

  Fans in Europa zijn dol op deze pint met vanille-ijs met stukjes wafel omhuld met choco en een swirl van gezouten karamel. Nog zoeter? Deze smaak spoort fans aan om samen met ons de Europese leiders te vragen om kwetsbare vluchtelingen een veilige plek te geven om naar huis te bellen.

 2. Mijn Cherry Amour

  Fans van Cherry Garcia zullen deze geweldig vinden. Mijn Cherry Amour is verkrijgbaar in minicups in Japan en bestaat uit witte chocolade-ijs met kersen en witte choco stukjes.

 3. Verjaardags Taart

  Dit jaar is het onze 40e verjaardag! Dat is 40 jaar vrede, liefde en ijs euforie. Het Verenigd Koninkrijk viert feest met deze pint met vanilletaartbeslagijs, roze glazuur, aardbeienwervelingen en cakestukken. Gefeliciteerd met ons!

 4. Pint plakjes

  Heb je ooit gewenst dat je een bolletje van je favoriete Ben & Jerry's smaak zou kunnen nemen en deze in choco zou kunnen bedekken voor een nog meer euforische dessertervaring? In de VS hebben fans niet eens een lepel nodig om hiervan te genieten - ze kunnen de Pint Slice kopen, met choco bedekt ijs wat in 7 smaken verkrijgbaar is!

 5. Alles behalve de….

  In de VS, wanneer je niet kunt beslissen welke chunks je favoriet zijn, kun je ook alles nemen...: een samenkomst van choco- en vanille-ijs gemengd met pindakaas stukjes, fudge stukjes omhuld met toffee, stukjes witte chocolade en fudge bedekte amandelen. Van een showstopper gesproken!

 6. Banaan whisky

  Bananenliefhebbers, maak je klaar om jaloers te worden: gekarameliseerd bananenijs en stukjes butterscotch toffee. Dat zijn nog eens whiskyzaken.

 7. Cookie feest

  Kun je zien dat we hier iets met koekjes hebben? In Japan graven fans zich in Cookie Carnival, met vanille-ijs, stukjes vanillekoekje en stukjes chocoladekoekje.

 8. Topped line-up

  Ben je het zat om je eigen sundaes te maken? Ga naar de VS, waar er 7 Topped-smaken zijn, elk met zijn eigen lepelbare topping. Het is een sundae in een pint en het is euforisch van boven naar beneden.

 9. Choco en noten

  We houden van chocolade, en we houden van noten - eh, nutz - dus deze combinatie van chocolade-ijs, witte fudge, pure chocolade fudge en walnoten is een totale winnaar. Jammer dat we onze koffers moeten pakken en ons Japans moeten opfrissen om wat te krijgen.

 10. Gember rum

  Is er nog rum voor 1 meer? Dan maak je Ginger Rum, een heerlijk brouwsel van gemberrum-ijs en limoensnoepjes. Het is pittig en zuur en oh zo euforisch.