10 Manieren waarmee ijsbezorging de BBQ kan redden!

Beach Snacks Half Baked

Zelfs met de beste planning kan een barbecue met vrienden tegen een aantal problemen aanlopen. Van vergeetachtige vrienden tot onverwachte gasten, er zijn tal van problemen die uw barbecuefeest buiten kunnen verpesten. Hier zijn een paar ongelukkige BBQ-problemen die nu gemakkelijk kunnen worden opgelost met ijsbezorging!

  1.  Het was jouw taak om een toetje mee te nemen.. maar je bent het vergeten. Oeps!

  2. Je hebt onthouden dat je het ijs mee moest nemen, maar je bent het vergeten in de auto... Nu is het gesmolten! 

  3. Chocolate Fudge Brownie Cookie Dough. Er zijn opeens veel meer vrienden dan je verwachtte (yay!) en er is helaas niet genoeg ijs (boo).
  4. Half Baked.  Je bent in het zwembad geduwd en hebt geen droge kleren om aan te trekken naar de winkel.
  5. Je bent in het zwembad geduwd en hebt geen droge kleren om aan te trekken naar de winkel.
  6. Ice Cream Dinner.  Iemand heeft de hamburgers laten aanbranden... en ijs als avondeten klinkt als een goed idee.
  7. De gasfles raakte op zodra je de grill aanstak (ugh), wat ook een goed excuus is om ijs te eten voor het avondeten (n’ice!).
  8. Firecracker Ice Cream Cake. Tante Edith heeft een nieuw cakerecept geprobeerd, maar helaas staat ze maar om twee dingen bekend: het buitensporige aantal katten dat ze bezit en haar gebrek aan bakvaardigheden.
  9. IJs op tafel. Je kunt je sleutels niet vinden. Ze waren precies daar, maar eerlijk gezegd is het waarschijnlijk het beste dat je nu niet rijdt en een ijsje eet.
  10. Gewoon omdat het kan. Wat voor reden je BBQ ook ijs nodig heeft, is het niet beter om van het feest te genieten en het ijs bevroren te laten bezorgen met slechts een telefoontje of een klik?

Vind Ben & Jerry’s dichtbij: