Wij introduceren Into the Mix. Onze nieuwe podcast die kunst, activisme en sociale verandering bespreekt.

Illustration that reads: New Podcast Alert! Into The Mix: A Ben & Jerry's Podcast About Joy and Justice. Produced with Vox Creative.

We lanceren een nieuwe podcast! Into the Mix is een euforische mix van cultuur, kunst en activisme. Gecreëerd om een nieuwe generatie activisten en kunstenaars van over de hele wereld te inspireren . De eerste twee afleveringen zijn nu al te beluisteren.

Jij weet al hoe onze smaken gegarandeerd je smaakpapillen zullen laten dansen. Dezelfde benadering hebben we gevolgd voor ‘Into the Mix’. We hebben er hard voor gewerkt om te zorgen dat elke aflevering je oren streelt. Daar zorgt onze geweldige gastvrouw, New York Times-bestsellerauteur Ashley C. Ford voor. Ze zal uitgebreid spreken met prominente culturele figuren  uit de VS over hun leven, wat hen inspireert en hoe ze hun invloed hebben gebruikt om sociale verandering te bevorderen.

Klinkt best goed, toch? Begin vandaag nog met luisteren!

Mensen Samen Brengen

In een tijd waarin alles steeds verandert, is het logisch dat velen van ons elders zijn gaan zoeken naar leiderschap en inspiratie. Daarom wilden we praten met kunstenaars en activisten die hun platforms gebruiken om de zaak van gerechtvaardigdheid te bevorderen. Wat drijft hen? Wat is belangrijk voor hen? Waar liggen de uitdagingen en waar liggen de kansen? Wat geeft hun hoop?

Wij geloven dat ijs mensen samenbrengt . We zien Into the Mix als een andere manier om iedereen uit te nodigen om plezier te hebben, inspiratie op te doen en deel te nemen aan deze kritische gesprekken over het creëren van een meer rechtvaardige wereld.

Onze Gasten

Onze eerste aflevering bevat de enige echte John Legend. Deze zanger-activist spreekt zich uit over racisme in het strafrechtelijk system, het belang van stemrecht en heeft een geschiedenis van sociaal activisme. Door zijn voortdurende inspanningen om structureel racisme op lokaal niveau te ontmantelen maakt dat hem precies wie wij nodig hebben.

De volgende is kunstenaar en activist is Favianna Rodriguez, die het krachtige pintontwerp heeft gemaakt voor Pecan Resist, een limited edition smaak die in 2018 werd uitgebracht in Amerika. Deze smaak werd uitgebracht om mensen te ondersteunen die zich verzetten tegen het onderdrukkende en discriminerende beleid van de Trump-regering. Klik hier om nog veel meer van haar werk te zien

En dit is pas het begin. In toekomstige afleveringen zullen er meer bijzondere artiesten hun verhaal met jou delen.

Ons Podcast Team

Into the Mix volgt het succes van onze eerste podcast, Who We Are: A Chronicle of Racism in America, die werd geleid door onze vriend Jeffery Robinson. Who We Are onthulde de verborgen manieren waarop juridische discriminatie, door de staat gesanctioneerde brutaliteit en de erfenis van slavernij en witte suprematie zwarte mensen in Amerika blijven schaden.

We hebben met Vox Creative gewerkt aan Who We Are en we werken opnieuw met hen samen aan Into the Mix. Zoals gezegd hebben we deze keer schrijver/leraar/podcaster Ashley C. Ford als onze gastvrouw. Zij is de auteur van de veelgeprezen, bestseller memoires, Somebody's Daughter, en met haar achtergrond in journalistiek, cultureel commentaar en raciale gelijkheid is ze de perfecte partner voor dit project. Bovendien, zoals je zult ontdekken, is ze ook gewoon heel leuk om naar te luisteren!

Blijf Luisteren

"Succesvolle bewegingen voor sociale verandering gingen nooit alleen over goede ideeën en goed beleid", zegt Chris Miller, onze Global Head of Activism Strategy. “Historisch gezien, of het nu de abolitionistische beweging, de anti-Vietnamoorlog beweging, Occupy Wall Street of Black Lives Matter is, muziek en kunst maken deel uit in deze inspanningen.’’

"Deze podcast viert de kruising van activisme, kunst en cultuur en kan worden omschreven als de vreugde op de lange reis naar gerechtigheid."

Het is ons een genoegen om alle vreugde en inspiratie van deze gesprekken met jullie te delen. Blijf op de hoogte van het laatste podcastnieuws en krijg hier meer informatie over elke nieuwe Into the Mix-aflevering!