Dough you want it tijdens jouw favoriete filmavond?

Ben & Jerry's Cookie Dough Chunks

Zin in een lekkere snack tijdens een heerlijk filmavondje op de bank of onderweg? 

We got you covered! 

Voor alle Cookie Dough fans hebben wij nu: snackable Cookie Dough chunks! Nooit meer graven in je Cookie Dough naar alle chunks, vanaf nu haal ze je gewoon uit een zakje. Een perfecte koude snack voor op de bank bij je favoriete Netflix serie, tijdens een Bingewatch avondje of neem ze mee als on the go snack. De Cookie Dough Chunks zijn beschikbaar in twee verschillende smaken, Chocolate Chip & Salted Caramel. En via deze link, worden ze ook nog eens binnen 30 minuten thuisbezorgd. 

Dus zet alvast je favoriete serie op of maak je klaar voor een film marathon, pak een dekentje en kruip lekker op de bank, deze heerlijke snack is zo in huis. Enjoy! 

En mocht je nog meer redenen nodig hebben waarom onze Cookie Dough Chunks de perfecte snack match zijn voor jou, hier zijn 7 te gekke dingen wat jij nog meer kan doen met deze overheerlijke Chunks om jouw liefde voor eetbaar koekjesdeeg naar een hoger niveau te tillen. 

 1. Top je ijs

  We weten het, we weten het: De bedoeling van Cookie Dough Chunks was dat je ze niet uit je ijsje hoefde te vissen. Maar wat als je ze over een kom Cookie Dough ijs strooit voor extra dough-liciousness? Dat maakt jouw filmavond alleen maar relaxter. Geloof ons, het is een overwinning.

 2. Truffle-ize ze!

  Doop ze in chocolade en maak er knapperige koekjesdeegtruffels van. Je vrienden zullen er niet genoeg van krijgen. Sharing is caring! 

 3. Maak een Doug-wich

  Koekje + koekjesdeeg + koekje = euforie sandwich. Do we need to say more?
 4. Maak ‘Brookies’

  Als je evenveel van koekjes als van brownies houdt, zijn brookies het enige antwoord. Meng wat Cookie Dough Chunks door je browniebeslag voor een uniek dessert.
 5. Shake it!

  Yup, koekjesdeeg milkshakes zijn een ding! Voeg een handvol Cookie Dough Chunks toe aan je volgende milkshake en garneer met nog een paar meer voor een sippable, slurpable deegervaring.
 6. Snack als een deeg pro

  Maak een snack mix met Cookie Dough Chunks, pretzels, popcorn, pinda's, of andere heerlijke snackables. Jouw Netflix bingewatch avondje nu veel ‘sweeter’.
 7. Just Pop ‘em!

  Hoe leuk deze wilde manieren om Cookie Dough Chunks te eten ook zijn, soms wil je gewoon een handvol deeg. We snappen het. Het is de droom van elke koekjesdeeg liefhebber. Snacken op de bank, Snacken onderweg – let’s dough it!