2-Ingredient Ice Cream Bread

IceCreamBread

 

 

Ingrediënten:

  • 1 Pint Ben & Jerry’s Chocolate Chip Cookie Dough, gesmolten
  • 1 Pint Ben & Jerry’s Chocolate Fudge Brownie, gesmolten
  • 270 gram zelfrijzend bakmeel

Voorbereiding: 15 minuten

Totale bereidingstijd : 1 uur en 15 minuten

Portie: 8 personen

 

Hva å gjøre:

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden en spray een broodvorm in met bakspray en zet deze heel even opzij. Verdeel 3 kopjes bloem gelijkwaardig over twee middelgrote kommen. Doe vervolgens een gesmolten pint in de ene kom en de andere pint in de andere kom. Roer elke kom een paar keer goed door.
  2. Schep met een ijslepel (of twee als je hem niet tussendoor wilt schoonmaken) het beslag in de bakvorm in een afwisselend patroon. Herhaal dit voor de tweede laag en vul elke lepel met de tegenovergestelde smaak. Ga door tot al het beslag in de bakvorm is geschept. Neem dan een houten prikker of eetstokje en haal die door de bovenkant van het beslag, zodat er een draaiend patroon ontstaat.
  3. Bak het brood vervolgens 50-60 minuten of totdat een prikker die in het brood wordt gestoken er schoon uitkomt. Leg na de eerste 30-40 minuten aluminiumfolie over de bovenkant van de pan om te voorkomen dat het brood te bruin wordt.
  4. Haal het uit de oven en laat afkoelen voor je het in plakjes snijdt.
  5. Geniet ervan met een schepje Ben & Jerry's bovenop!