Vanilla Pecan Blondie Origineel ijs - Pint
Vanilla Pecan Blondie Origineel ijs - Pint

Vanilla Pecan Blondie

Vanilleroomijs met gekarameliseerde pecannoten, blondie brownie chunks en een gezouten karamelswirl.

Over deze smaak

Wij houden van pecannoten, en als je ons vraagt is dit de rijkste, vanille-ste, met perfect gecarameliseerde pecannoten, blondie brownieste, gezouten karamel swirlste van de hele wereld… en wat het allemaal nog wat lekkerder maakt, is dat hij ook nog een Fairtrade gecertificeerd is! Je smaakpapillen mogen ons later bedanken!

Verkrijgbaar als:

Waardevolle aankoop

  • Veganistisch

ROOM (28%), water, gecondenseerde magere MELK, suiker, PECANNOTEN (2,5%), EIGEEL¹, glucosestroop, bruine suiker, TARWEBLOEM, BOTER, EI, zout, vanille-extract, MELKVET, sojaolie, stabilisatoren (pectine, guargom, carrageen), rijsmiddelen (calciumfosfaat, natriumbicarbonaat, dinatriumdifosfaat), maïszetmeel. Kan andere noten en soja bevatten. >Suiker, vanille: onder Fairtrade voorwaarden ingekocht volgens het mass balance principe, totaal 18%F. ¹Van vrije uitloopeieren. Past in een vegetarisch dieet. FVisit info.fairtrade.net/sourcing

Voedingswaarden

Recycleren

Het maken van het beste ijs en samen met onze partners impact maken op de gehele keten is onze missie. Van het mixen van Faitrade chunks & swirls tot het gebruiken van weidemelk. Het is een vreugdevolle reis naar een ijstastische wereld! Elk verhaal verdient een zoet einde… dus wees een goede vriend en gooi jouw lege pint in de prullenbak. Hartelijk dank van ons allemaal bij Ben & Jerry’s!