Karamel Sutra Core - Pint
Karamel Sutra Core - Pint

Karamel Sutra

Chocolade- en karamelroomijs met chocolate chips chunks en een zachte karamel core.

Over deze smaak

Het is tijd om op te gaan in de sensueel zoete karamelkern en door golven karamel- & chocolade-roomijs te zwemmen. Het is alsof je naar een schat graaft en met elke lepel goud vindt!

Verkrijgbaar als:

Waardevolle aankoop

  • Veganistisch

ROOM (26%), water, suiker, gecondenseerde magere MELK, gecondenseerde volle MELK, glucosestroop, cacaopoeder (1,5%), EIGEEL¹, plantaardige oliën (kokos, zonnebloem), magere cacaopoeder, BOTER, stabilisatoren (pectine, guargom, carrageen), zout, emulgatoren (zonnebloemlecithine, SOJALECITHINE), MELKVET, vanille-extract, zuurteregelaar (citroenzuur), natuurlijk vanille aroma. >Suiker, cacao, vanille: onder Fairtrade voorwaarden ingekocht volgens het mass balance principe, totaal 19%F. ¹Van vrije uitloopeieren. Past in een vegetarisch dieet. FVisit info.fairtrade.net/sourcing

Voedingswaarden

Recycleren

Het maken van het beste ijs en samen met onze partners impact maken op de gehele keten is onze missie. Van het mixen van Faitrade chunks & swirls tot het gebruiken van weidemelk. Het is een vreugdevolle reis naar een ijstastische wereld! Elk verhaal verdient een zoet einde… dus wees een goede vriend en gooi jouw lege pint in de prullenbak. Hartelijk dank van ons allemaal bij Ben & Jerry’s!