Skip to main content

 

Diversiteit van leveranciers

We geven meer geld uit aan ingrediënten dan aan enig ander onderdeel van ons bedrijf, dus van wie we kopen is van belang.

We streven elk jaar meer en grotere zaken te doen met bedrijven opgericht of geleid door Zwarte mensen. We zien dit als bewuste investering die de groeiende welvaart in deze gemeenschappen zal ondersteunen.

Sociale ondernemingen en het creëren van gedeelde waarden

We werken samen met leveranciers die onze overtuiging delen dat bedrijven een positieve impact kunnen hebben op de samenleving

Partners, zoals Greyston Bakery, met haar levensveranderende open wervingsprogramma, en Rhino Foods, met haar focus op het aannemen van vluchtelingen, laten zien dat bedrijven met een sociale missie een enorm verschil kunnen maken in de wereld. We zoeken gelijkgestemde leveranciers die onze waarden delen, waaronder veel B-Corps.

Samen ontwikkelen met onze leveranciers

De ijseuforie die we oproepen zou niet kunnen bestaan zonder onze leveranciers.

Door onze kernwaarden en door ons werk met gerespecteerde partnerorganisaties, dragen we zorg we dat alle boeren en hun werknemers, die aan ons ingrediënten leveren- van melkveebedrijven in Vermont tot kleine cacaoplantages in Ivoorkust - zich kunnen ontwikkelen. Wij vinden dat de betrokkenen deel moeten uitmaken van het gesprek over arbeidsomstandigheden en bedrijfspraktijken. Daarom werken we samen met organisaties zoals Fairtrade International, waar boeren voor de helft van de algemene vergadering uitmaken, en Milk with Dignity, een baanbrekende, door boeren geleide arbeidsstandaard voor mensenrechten.

Regeneratieve landbouw en dierenwelzijn

Regeneratieve landbouw gaat over het verbouwen van voedsel en landbouw in samenwerking met de natuur, om gezonde, diverse ecosystemen te creëren.

Dat is de sleutel tot het bereiken van ons doel om een blijvende positieve impact op het milieu te hebben. Wij geloven in landbouwsystemen die dieren gezond houden, een rijke bodem bouwen, niet ontbossen en aangetaste natuurlijke omgevingen herstellen.

 

 

We zijn B Corp gecertificeerd

In 2012, met de volledige steun van ons moederbedrijf Unilever, werd Ben & Jerry's de eerste volledige dochteronderneming ter wereld dat de B Corp-certificering behaalde.

Gecertificeerde B Corporations of B Corps, moeten voldoen aan sociale, economische en  milieunormen waardoor ze niet alleen de beste bedrijven ter wereld zijn, maar ook de beste bedrijven voor de wereld. 

 

 

Cow holding B Corp certificate