MOVIES THAT MOO’VE YOU

BEN & JERRY’S X CINETREE

5 FILMS GRATIS BIJ AANKOOP VAN 2 BEN & JERRY’S PINTS

Bij aankoop van twee Ben & Jerry’s pints, kan jij toegang krijgen tot het movies that moo’ve you platform, waar jij speciaal door Ben & Jerry’s en Cinetree 5 geselecteerde films kan kijken. Dit zijn 5 films met een missie en een verhaal, allemaal rondom de thema’s klimaat en sociale inclusiviteit. Op het platform vind je dus de meest adembenemende, grappige, wellicht soms shockerende en kippenvel-gevende verhalen. Wij zijn benieuwd wat je ervan vindt!

 

HOE DOE IK MEE?

Stap 1. Koop twee Ben & Jerry’s pints. (Dit mogen pints uit de supermarkt zijn of gekocht bij je bezorgmaaltijd of avondwinkel om de hoek. Alles mag zolang het twee grote Ben & Jerry’s potten zijn.)

Stap 2. Ga hier naar het actieplatform

Stap 3. Voer van elke pint de code in die onder op de pot geprint staat, beginnend met ‘L’. Na het invullen van deze 2 codes ben jij helemaal ready to go! 

Deze actie is geldig tot en met 24 juli 2020 en op de films krijg je nog vrijblijvend toegang tot 31 juli 2020.  Klik hier om meer te lezen over de actievoorwaarden. 

 

DE SAMENWERKING TUSSEN BEN & JERRY’S EN CINETREE

Al sinds de oprichting zet Ben & Jerry’s zich in voor een duurzame samenleving waarin iedereen de kans krijgt om mee te doen. Zo zijn alle ingrediënten Fairtrade en komen de brownies voor het ijs van sociale bakkerij Greyston Bakery, die mensen – ongeacht hun arbeidsverleden - een tweede kans geeft. Ook staat Ben & Jerry’s wereldwijd op de bres voor het homohuwelijk én runt het ijsmerk de Ice Academy, een startup school waar nieuwkomers hun onderneming verder ontwikkelen en werkervaring opdoen. (H)eerlijk is eerlijk!

Natuurlijk gaat ons hart ook harder kloppen van al onze fairrukkelijke smaken die je tijdens je favoriete film kan leeg eten. En laat films nou net de expertise van Cinetree zijn! Bij Cinetree worden ze blij van films met een maatschappelijke boodschap, die je na de film echt aan het denken zetten en je bewegen.

Samen willen Ben & Jerry’s en Cinetree jou kennis laten maken met mooie films en documentaires. 

Nieuwsgierig naar de films? Koop dan 2 pints en neem hier een kijkje! 

 

WAT IS CINETREE?

Cinetree is een filmplatform waarop je een selectie van de mooiste en meest aangrijpende films en documentaires vindt. Maandelijks maken zij samen met hun curators een persoonlijke selectie van 15 films uit het enorme aanbod van films en documentaires. De curators zijn filmliefhebbers die je vaak ook kent vanuit de filmwereld. Zij vertellen je waarom je deze films moet zien. Zo hoef je dus nooit meer lang te zoeken naar een goede film of documentaire. Met een abonnement op Cinetree heb je daarnaast toegang tot Cinetree Kids, korte films, artikelen, evenementen en bekijk je hun eigen producties onder de titel Cinetree Originals.

Na twee maanden verdwijnen de 15 films uit het aanbod richting het archief waar je ze kan huren voor een klein prijsje, en worden er weer 15 nieuwe films voor je geselecteerd. Zo kun je die ene film waar je niet aan toegekomen was toch nog een keertje kijken, of kun je je favoriete film nog een keer terugzien. Om je kennis te laten maken met Cinetree bieden zij in samenwerking met Ben & Jerry’s 5 geselecteerde films aan. En ben je daarna niet uitgekeken? Dan kun je altijd nog een 2 weeks- proefabonnement op Cinetree nemen.