WIN EEN NETFLIX & CHILLL'D PAKKET VOOR THUIS OP DE BANK!

BEN & JERRY’S X NETFLIX

Zin om neer te ploffen op de bank met een goede film of je favoriete serie? Dan hebben wij het perfecte pakket voor je! Koop nu 2 van je lievelings Ben & Jerry’s pints bij Plus en maak kans op een Netflix & Chilll’d pakket voor thuis. Als winnaar krijg je Ben & Jerry’s voor een heel jaar YIHAAAA talking about ice cream goals.

 

En dat niet alleen, je kan thuis op de bank genieten van je Ben & Jerry’s flavorites met een fijne film of serie want het pakket bestaat uit nog meer toffe filmgoodies want er zit ook een mooie handgemaakte trui, een ijskommetje en set lepels uit de Meet Me Halfway editie van Ben &  Jerry’s en Makers Unite in. Een limited edition lifestyle collectie met een bijzonder verhaal: een samenwerking tussen lokale makers en nieuwkomers die hen de mogelijkheid geeft hun talenten, kennis en vaardigheden in te zetten in een nieuwe omgeving. Dit pakket is alles wat je nodig hebt om een avondje te chillen op de bank.

 

HOE DOE IK MEE?

Stap 1. Koop 2 van je lievelings Ben & Jerry’s pints bij Plus tussen 28 september & 25 oktober en bewaar je bonnetje goed! Als jij de winnaar bent moet je deze laten zien als bewijs. 

Stap 2. Vul onderstaand je gegevens in en maak kans op het Netflix & Chilll’d pakket. 

Deze actie is geldig van 28 september 2020 t/m 25 oktober 2020. Klik hier om meer te lezen over de actievoorwaarden. 

 

*Een L-code is unieke code van een B&J’s pint te vinden op de onderkant van de pint, beginnend met "L"