5 Recepten met Cookie Dough in de hoofdrol

Sinds we in 1984, voor het eerst Cookie Dough toegevoegde in ons vanille-ijs in onze allereerste Scoop Shop in Burlington, Vermont, hebben we er geen genoeg van kunnen krijgen. Het is zacht, zoet en voelt nog steeds een beetje rebels. Wat is er niet om van te houden? Zeker niet deze 5 recepten waarin Cookie Dough centraal staat:

 

 1. Cookie Dough Dessert Dip

  Dat klopt, het is een dip. Verzamel je dough-loving naasten en vertel ze om alle koekjes, pretzels en vruchten mee te nemen die ze kunnen vinden. Omdat bijna alles beter is als het wordt ondergedompeld in choco-koekjesdeeg. Ga naar het recept >>

 2. Vegan Chocolate Chip Cookie Dough Repen

  Deze vegan repen zetten choco-koekjesdeeg centraal. Wikkel ze individueel in om te delen met vrienden en familie, of houdt ze allemaal voor jezelf - we zouden het je zeker niet kwalijk nemen. Ga naar het recept >>

 3. Half Baked Repen

  Weet je hoe Half Baked ijs Cookie Dough EN Fudge Brownies heeft in chocolade EN vanille-ijs? Half Baked repen maken die smaakcombinatie zelfs nog Cookie Dough-ier en zelfs nog Fudge Brownie-ier met lagen koekjesdeeg en brownie rond Half Baked ijs. Ga naar het recept >>

 4. Chocolate Chip Cookie Dough IJs Trifle

  Maak indruk op zelfs je beste vrienden met deze heerlijke gelaagde Trifle! Begin met Chocolate Chip Cookie Dough-ijs, voeg dan een laag brownie toe, dan meer Chocolate Chip Cookie Dough, dan verkruimelde koekjes en als laatste - je raadt het al – nog meer Chocolate Chip Cookie Dough. Ga naar het recept >>

 5. Ultieme Vegan Chocolate Chip Cookies

  We weten het, we weten het - dit recept bevat technisch gezien geen koekjesdeeg. Maar het is gemaakt met Chocolate Chip Cookie Dough Non-Dairy, en het is deeg voordat het echt een koekje is. Dus. Dat is er. Maar het is vooral het beste vegan choco-koekjesrecept dat er is, dus we wisten dat je ons wel zou vergeven. Ga naar het recept >>