Chocolate Fudge Brownie Origineel ijs - Mini
Chocolate Fudge Brownie Origineel ijs - Mini

Chocolate Fudge Brownie

Chocoladeroomijs met stukken chocolate fudge brownie

Over deze smaak

De fameuze fudgy brownies die we in deze smaak gebruiken zijn afkomstig uit de Greyston Bakery in New York, waar het bakken van geweldige producten deel uitmaakt van hun hogere doel om banen en training te bieden aan inwoners met een laag inkomen.

Verkrijgbaar als:

Waardevolle aankoop

  • Halal
  • Veganistisch
  • Kosher Dairy

Water, ROOM (25%), suiker, gecondenseerde magere MELK, cacaopoeder, TARWEBLOEM, magere cacaopoeder, EIGEEL¹, MELKVET, EI, gedroogd EIWIT, stabilisatoren (guargom, carrageen), zout, vanille-extract, rijsmiddel (natriumcarbonaat). Suiker, cacao en vanille: verhandeld in overeenstemming met de Fairtrade-voorwaarden, totaal 28%. www.info.fairtrade.net. ¹Van vrije uitloopeieren.

Voedingswaarden

Recycleren

Het maken van het beste ijs en samen met onze partners impact maken op de gehele keten is onze missie. Van het mixen van Faitrade chunks & swirls tot het gebruiken van weidemelk. Het is een vreugdevolle reis naar een ijstastische wereld! Elk verhaal verdient een zoet einde… dus wees een goede vriend en gooi jouw lege pint in de prullenbak. Hartelijk dank van ons allemaal bij Ben & Jerry’s!