Er is maar één ding op de hele wereld dat we nog leuker vinden dan roomijs en dat zijn jullie, onze fans. Dus als jij een echte chunklovin' veteraan bent die al decennia bakjes met ijs leeg eet, of nog een beginneling bent op gebied van roomijs, dan nemen we onze hoed en lepels voor je af.

Even voor de duidelijkheid, we geloven dat alle roomijsliefhebbers evenwaardig tot stand komen. Maar soms vinden we een zeldzaam en bijzonder ras Ben & Jerry's fans. Deze mensen gaan tot het uiterste om hun passie voor de bakjes met ijs uit te drukken die zelfs wij niet kunnen geloven, en hun verhalen toveren een Cherry Garcia-kleurige gloed op onze wangen.

Dames en heren, ontmoet hier de Ben & Jerry’s Super Fans!

Zoals je ziet gaan deze Super Fans nog een stapje verder. Namens iedereen bij Ben & Jerry’s willen we een welgemeend en enorm DANK JE WEL betuigen aan Kathy, Sheila, Josh, de Bauers, en iedereen die hun escapades rondom de liefde voor onze ijsverpakkingen steunt. Stop nooit met scheppen!