Hoe zou het zijn om je favoriete Ben & Jerry's smaak als date te hebben?

Je gaat nu al een tijdje met elkaar om en het wordt steeds serieuzer.

February 6, 2015

Het is zaterdagavond en je zit heerlijk op de bank met degene waar je het meest van houdt, maar je realiseert je plotseling dat je misschien wel in een relatie zit met die beker ijs die je in je handen hebt. Dus de vraag is dan, wat is jouw type? Wij geven je daarom wat meer inzicht over hoe het is om jouw favoriete smaak als date te hebben.

 

 • Phish Food - Zo zoetig

  Als je afgaat op de chocoladebasis dan kan Phish Food wel een beetje ouderwets lijken, maar deze smaak is zoveel complexer dat het nooit gaat vervelen. De ongekende zoetigheid en de heerlijk kleverige liefkozingen maken Phish Food de smaak die niet bang is van een lekkere knuffel en altijd blijft hangen ... tot aan de bodem van de beker natuurlijk.

 • Cookie Dough - De vriend met extra's

  Als een echte huismus heeft Cookie Dough het heerlijk naar zijn zin om in zijn pyjama, op de bank, naar een lekkere film te kijken. Ongecompliceerd en met een eenvoudige smaak moet je wel uitkijken dat hij niet tot een normale vriend veranderd. Deze subtiele romance kan voor het leven zijn dus zorg wel dat je je haar kamt voordat je elkaar weer ziet.

 • Half Baked - Tjokvol potentieel

  Deze smaak zit vol met alles waar je van houdt, dus het is wel logisch als je deze voor een lange tijd wil vasthouden. De vanille- en chocolade-ijssmaken geven je het idee dat je eigenlijk een beetje ouderwets bent. Zo zoet en vol met verrassende fudge brownie en cookie deeg, maar ook met de neiging om op de bank urenlang videospelletjes te spelen en al zijn geld uit te geven aan concerten en stripboeken, maar ja, je houdt toch nog van hem. Al zou je het wel fijn vinden als 'ie een keer zijn broek aan deed en je mee uit zou nemen.

 • Strawberry Cheesecake - De romanticus

  Uit eten gaan met de Strawberry Cheescake is altijd een chique bezigheid en na elke maaltijd moet er natuurlijk een heerlijk nagerecht volgen. Deze klassieke jetsetter heeft de wereld rond gereisd en laat je vast en zeker de verfijnde kant van het leven zien. De aardbeienwervelwind maakt alles romantisch, maar met de grahamkoekjes beland je snel weer terug op aarde.

 • Chocolate Fudge Brownie - De handige jongen

  Betrouwbaar en altijd klaar om het je aangenaam te maken, de Chocolate Fudge Brownie komt zijn beloften na. Vol en 'fudgy' van smaak, dit is de smaak die je een schoudermassage wil geven, nadat hij de airconditioner voor je heeft aangesloten. Je kunt op Chocolate Fudge Brownie rekenen als je een ellenlange 'wensenlijst' hebt die op de juiste manier moet worden vervuld.

 • Peanut Butter Cup - De hartenbreker

  Liefde bij de eerst hap is een understatement. Heerlijk en onweerstaanbaar, bij de eerste ontmoeting heeft Peanut Butter Cup je al overwonnen. Met zijn pindakaascups ga je er met de eerst hap al helemaal voor en voor je het weet gaat het allemaal zo snel dat je alleen nog maar de gewone pindakaasijs over hebt. Liefde kan pijnlijk zijn, dus doe het de volgende keer rustig aan.

 • Cherry Garcia - De rockstar

  De reputatie van deze beroemde smaak is over de hele wereld bekend, maar dat betekent niet dat Cherry Garcia minder gewenst is. Velen wachten met smart backstage om bij deze superster te kunnen zijn. Iedereen wil een beetje van deze smaak hebben... al was het alleen maar om te weten waar het nou allemaal om ging.

 • Chunky Monkey - De wildeman

  Exotisch, avontuurlijk en een beetje dwaas, de Chunky Monkey zorgt ervoor dat de adrenaline door je lichaam gaat. Je hebt al vaker gehoord hoe wild dit feestbeest kan zijn en daarom wil je er eigenlijk niets mee van doen hebben. Geniet nu maar van en hou wat afstand, dit beest kan door niemand getemd worden.

Welke smaak van Ben & Jerry is jouw datingtype? Vertel het ons via Twitter @benandjerrys