Deze met chocolade besprenkelde kleine hapklare ijsscoops zorgen voor een Specu-Love at first bite.
Lees meer - Recept: Specu-Love Ice Cream Truffles Lees meerSpecu-Love Ice Cream Truffles
Ingrediënten:
- 1 beker Ben & Jerry’s Speculoos? Specu-Love Cookie Core Ice Cream
- 250 ml slagroom
- 30 gram witte chocolade
- Kaneel als garnering
Aanwijzingen:
- Plaats een metalen bakplaat met diepvriespapier vriezer.
- Laat het ijs zacht worden, maar zorg wel dat het stevig blijft, zodat het uitgeschept kan worden.
- Lepel kleine ijsbolletjes op een gekoelde plaat en plaats deze terug in de vriezer.
- Plaats een hittebestendige (glazen of roestvrijstalen) schaal op kokend water, voeg 1 kopje slagroom aan het ijs toe en verwarm het op een laag vuur. Verwijder het vervolgens van de hittebron.
- Doe witte chocolade in een schaal en voeg de slagroom toe terwijl u roert.
- Laat de ganache afkoelen, maar zorg dat het vloeibaar blijft om ermee te dippen.
- Bestrooi de ganache over de ijsballen, besprenkel ze met kaneel en zet ze meteen terug in de vriezer. Houd ze tenminste 2 uur in de vriezer.
Verwante artikelen
Recept: Specu-Love Ice Cream Truffles
Recept: What-a-lotta Chocolate Panna Cotta
Maak kennis met Peter Lind, de Smaakgoeroe achter de koekjeskernen.
Je hebt slechts een beker van onze nieuwe Cookie Cores en één ander ingrediënt nodig om dit heerlijk romige Italiaanse toetje te maken.
Lees meer - Recept: What-a-lotta Chocolate Panna Cotta Lees meer's Werelds enige oer-ijstherapeut bespreekt koekjesboter, jazzharmonica's en hoe hij Wavy Gravy maakte.
Lees meer - Maak kennis met Peter Lind, de Smaakgoeroe achter de koekjeskernen. Lees meer