Deze met chocolade besprenkelde kleine hapklare ijsscoops zorgen voor een Specu-Love at first bite.
Lees meer - Recept: Specu-Love Ice Cream Truffles Lees meerWhat-a-lotta Chocolate Panna Cotta
Ingrediënten:
- 1 beker Ben & Jerry’s What-a-lotta Chocolate Cookie Core – gesmolten in de koelkast
- 125 ml kokend water
- 2 vellen met niet-gearomatiseerde gelatine
Aanwijzingen:
- Doe het gesmolten ijs in een schaal. Verwijder de koekjeskernen (als je deze uiteindelijk als topping voor je toetje wilt gebruiken)
- Voeg 2 vellen niet-gearomatiseerde gelatine aan het ½ kopje kokend water toe om het op te lossen.
- Druk de koekjeskernen in de bodem van je vorm.
- Meng de opgeloste gelatine in het ijs en schenk het ijs onmiddellijk op je vorm. Vries dit vervolgens 2 uur in.
- Dip je vaste vorm in heet water en keer de vorm om op een serveerschaal.
- Garneren met chocoladeschaafsels en vers fruit.
Verwante artikelen
Recept: Specu-Love Ice Cream Truffles
Recept: What-a-lotta Chocolate Panna Cotta
Maak kennis met Peter Lind, de Smaakgoeroe achter de koekjeskernen.
Je hebt slechts een beker van onze nieuwe Cookie Cores en één ander ingrediënt nodig om dit heerlijk romige Italiaanse toetje te maken.
Lees meer - Recept: What-a-lotta Chocolate Panna Cotta Lees meer's Werelds enige oer-ijstherapeut bespreekt koekjesboter, jazzharmonica's en hoe hij Wavy Gravy maakte.
Lees meer - Maak kennis met Peter Lind, de Smaakgoeroe achter de koekjeskernen. Lees meer