Wie droomt onze fabuleuze smaaksamenstellingen bij elkaar? Maak kennis met Chris

April 1, 2015

ChrisRivard-779x409-TopContent.jpg

Hoe krijg je als student vooropleiding medicijnen de meest begeerde baan bij Ben & Jerry's? Hier is het verhaal van smaakgoeroe Chris Rivard.

Chris kwam meer dan 10 jaar geleden naar de Universiteit van Vermont met de gedachte medicijnen te gaan studeren. "Ik had een verschrikkelijke houding tegenover de patiënten, maar ik hield ervan de wetenschap van mensen en voeding te bestuderen", zo herinnert Chris zich. Dus Chris volgende zijn hart (misschien tot opluchting van sommige patiënten) en dook in de wetenschap die de invloed bestudeert die voedsel op ons lichaam heeft. Hij studeerde zowel af in voedingswetenschap als diëtetiek, met de nadruk op voeding. Naast zijn studie werd Chris werd verliefd op de landelijke omgeving van Vermont en benutte hij de top-mogelijkheden om die op zijn fiets te ontdekken. Dus toen we op zoek waren naar een nieuwe smaakgoeroe voor ons team van fijnproever-cracks. kwamen zijn diepgaande kennis van voeding en zijn liefde voor Vermont in aanmerking als een perfecte kandidaat.