Smaakgoeroe Eric Fredette: Angry Chef tovert met smaken

April 1, 2015

ErikFredette-779x409-TopContent.jpg

Eric Fredette leeft, ademt, en droomt over heerlijk eten. Onze uitzonderlijke smaakgoeroe, ook wel bekend als "Angry Chef," is een meester in het bedenken van eetbare creaties waarvan je in hogere sferen raakt. Het is het resultaat van tientallen jaren culinaire ervaring op het werk en thuis. "Ik heb nog nooit een baan gehad die niet iets te maken had met eten," zegt Eric.

Eric bereidt bij Ben & Jerry's de hele dag geweldige ijscreaties en gaat daarna vaak huiswaarts naar zijn boerderij om te koken voor vrienden en buren, die inmiddels weten dat je bij Eric gegarandeerd geweldig te eten krijgt. "Het is voor mij totaal vanzelfsprekend om thuis te komen en door te gaan met wat ik graag doe," zegt Eric.

Zijn connectie met voedsel gaat ver, van de kippen in zijn achtertuin die hem voorzien van verse eieren tot aan zijn obsessieve onderzoek naar voedseltrends, verkenningen van internationale restaurants en voortdurende experimenten met nieuwe ingrediënten. Eric is ongetwijfeld een expert en dat is een heerlijk geluk voor ons allemaal. De passie van Eric heeft geleid tot een aantal baanbrekende smaakcreaties zoals nieuwe kernproducten van Ben & Jerry's.

Lees zijn verhaal: