Ranking van onze chocolade smaken!

Hou jij van chocola? Maar natuurlijk hou je van chocola! De aarde draait om de zon, imperia rijzen en vallen, en deze zoete smaak blijft een favoriet in de wereld van Ben & Jerry’s. Het is maar goed ook, want anders zouden deze 5 smaken niet meer bestaan.

 1. 1. Chocolate Fudge Brownie

  Toen wij besloten om ons chocolade ijs te combineren met de fantastische fudge brownies uit Greyston Bakery uit New York, wisten wij dat dit een winnaar zou zijn. Sommigen beweren dat dit een werkelijke klassieker is! Noem ons bescheiden, maar we zijn het ermee eens.

 2. 2. Phish Food

  Grab a spoon en navigeer tussen euforische swirls van caramel en marshmallow terwijl je probeert niet te verdwalen in de zee van chocolade heerlijkheid.

 3. 3. Half Baked

  Oke, chocola is niet per se de enige die betrokken is bij deze heerlijke smaak, want degene die cookie dough heeft uitgenodigd voor dit feestje verdient ook een schouderklopje!

 4. What-A-Lotta-Chocolate

  Chocolade chunks in chocolade ijs gewikkeld om een chocolade cookie core. Nee, je bent niet aan het dromen, maar je zal zeker in de wolken zijn na een hapje van deze smaak!

   

 5. 5. Dough-ble Impact

  Zet je schrap, want je staat op het punt om de Core van de chocolade universum te betreden… het is royaal, het is zoet en het is uitermate euforisch. Hoe jij dit meesterwerk gaat eten is allemaal aan jou, maar wij moedigen creativiteit zeker aan.