Multitasken met de ‘Wich

4 maart 2016

Heb je het al gehoord? Ben & Jerry’s heeft zojuist een splinternieuw ijsje uitgebracht. We noemen het de ‘Wich. Het is een fantastische combinatie van Cookie Dough of Chocolate Fudge Brownie ijs gesandwiched tussen twee heerlijke koekjes. En wat nog beter is, in tegenstelling tot je favoriete pint Ben & Jerry’s, heb je maar één hand nodig om een ‘Wich te eten. Daardoor heb je je andere hand vrij om productief te zijn. Wat kun je doen met die vrije hand? Hier zijn een paar suggesties:

 1. Daag je vrienden uit voor een duel

  Je houdt hem in je hand, dus je hebt geen lepel nodig om van een ‘Wich te genieten. Of je nu een samoerai, middeleeuwse ridder of Luke Skywalker bent, pak die lepel en doe er iets nuttigs mee!

 2. Schrijf een hitsingle

  Elke rockster is ooit begonnen met een liedje, en elk liedje begint met een eerste couplet. Je wordt niet beroemd als je alleen maar in de douche zingt, dus zet die songteksten op papier op de manier van ‘Wich.

 3. Socialiseren

  Als in staren naar je telefoon, scrollend door social media. Hoe kan je dit niet “liken”: een Ben & Jerry’s traktatie waarvan je kan genieten en tegelijkertijd een selfie kan maken en posten zonder een hap te missen?

   

 4. Je _____________ waxen

  Of je nu je ski's, snowboard, rug, wenkbrauwen of je auto aan het waxen bent, het is altijd een pijnlijke en vervelende ervaring. Maar dat hoeft het niet te zijn als je geniet van je favoriete ijs, gesandwiched tussen twee stevige koekjes.

 5. Een wedstrijd armworstelen winnen

  Herinner je je die scène nog in de film Over the Top waarin Sylvester Stallone’s karakter Bull Hurley verslaat tijdens de ultieme wedstrijd armworstelen? Natuurlijk wel, en dat kan jij zijn!

 6. Zappen

  Je televisie heeft maar 568 zenders, en toch kun je geen enkele show vinden die de moeite waard is om te kijken. Maar zappen door de geestdodende programma's is nog altijd beter met een ‘Wich in je hand.

 7. Extreem strijken

  Tot nu toe beklim je waarschijnlijk nog liever een echte berg dan dat je begint aan de berg kleren zo hoog als Mount Everest die naast de strijkplank ligt…. Met een ‘Wich in je hand lijkt het wegwerken van het strijkwerk plotseling haalbaar. Jawel, strijken wordt opeens je favoriete klusje.

 8. Stemmen

  Kiezen tussen stemmen en je favoriete ijsje eten was altijd een moeilijk besluit. Nu hoef je gelukkig niet meer te kiezen…nou ja, alleen of je Cookie Dough of Chocolate Fudge Brownie wil.

 9. Je hond uitlaten

  Huisdieren hebben zoveel aandacht nodig. Uitlaten, aaien, ophalen—ze willen het allemaal, en altijd net tijdens het toetje. Gelukkig heb je maar één hand nodig om een riem vast te houden, dan kan je heerlijk genieten van je 'Wich in  je andere hand.

 10. Kwijlen op Benjerry.nl

  Een ijsje eten terwijl je op het web naar je favoriete smaak zoekt? Dat is pas multitasken! Stel je voor, je kunt van alles te weten komen over de ‘Wich, terwijl je er tegelijkertijd eentje eet.

Ben je een multigetalenteerde ijsfan? Laat ons weten hoe je kunt multitasken met een ‘Wich door ons te tweeten op @benjerrysnl