Ontmoet de nieuwe
Cookie Dough familie!

Iedereen weet dat Cookie Dough onze fan flavourite is. De combinatie van romig vanilleijs met chewy chunks koekjesdeeg… is niet te overtreffen! Of ja, dat dachten we tenminste. Maar er is natuurlijk maar één manier om onze Cookie Dough nóg cookier te maken: met nog meer koekjes! Ontmoet onze nieuwe ‘Wich familie, Cookie Dough’s ehm cookiere neefjes & nichtjes!

 

 

22 maart, 2016

Handheld-CookieDough-779x391.jpg

De Cookie Dough 'Wich

Is jouw lepel omgebogen? Wij hebben de oplossing! Voor Cookie Dough fans die altijd onderweg zijn, hebben we iets nieuws! Je hebt maar één hand (en geen lepel) nodig voor dit nieuwe ijsje, de ‘Wich. Een heerlijk traktatie dat al jouw cookie cravings verhelpt!

SOW-779x391.jpg

De Son of a 'Wich

Ben je altijd omringt door vrienden en gezelligheid? We weten dat het moeilijk is om een pint van ons (h)eerlijke ijs te delen. Daarom hebben wij iets nieuws voor je! Deze kleine Sons of a ‘Wich zijn gemaakt om te delen, dus zoek je vrienden bij elkaar om lekker samen te genieten!

Multipack-779x391.jpg

De 'Wich Multipack

Heb je niet genoeg aan de kleine ijsjes? Dan hebben we een ‘Wich multipack, zodat je samen full-size kunt genieten. We zullen het trouwens tegen niemand vertellen als je ze lekker alle drie voor jezelf houdt…

 

SwichUp-779x391.jpg

De S'Wich Up Pint

Ben je toch meer een fan van het vertrouwde lepel-en-ijs-verhaal? Niet getreurd, jouw cookier Cookie Dough verslaving zet zich ook voort in pint-vorm. Ontmoet de S’Wich Up, onze nieuwste smaak waarin Cookie Dough chunks worden gecombineerd met vanille ijs & cookie-sandwich chunks!

Handheld-CFB-779x391.jpg

De Chocolate Fudge Brownie 'Wich

Hoewel het duidelijk is dat iedereen van Cookie Dough houdt, willen we toch ook onze Chocolate Fudge Brownie in het zonnetje zetten. We kunnen natuurlijk niet onze op één na meest iconische smaak vergeten! Denk Cookie Dough ‘Wich, maar dan met een fudgy, chocolade twist...