Je 'Wich beschermen

4 maart 2016

Ons nieuwste ijsje, de ‘Wich, is weer eens wat anders dan een lepel-en-een-kom ijsje. Het is iets heerlijks dat je gewoon in je hand kunt houden! Cookie Dough- of Chocolate Fudge Brownie-ijs gesandwiched tussen twee heerlijke stevige koekjes. Het is op zijn minst een blikvanger, maar voor serieuze ‘Wich-fanatiekelingen rijst de vraag hoe je je kostbare traktatie kunt beschermen. Gelukkig hebben we de volgende zes technieken voor je ontwikkeld om mogelijke stiekeme snoepers te dwarsbomen.

 1. Een extra hand voor bescherming

  Het mooie van de ‘Wich is dat je hem met één hand kunt eten. Je hebt geen lepel nodig… je kunt hem gewoon in je hand houden, naar je mond brengen en genieten. Zo heb je één hand vrij voor karateslagen als iemand in de buurt van je lekkernij komt.

 2. De stiekeme diepvriestruc

  Als je vrienden het niet kunnen vinden, kunnen ze het ook niet  opeten. Verstop je ‘Wich in een pak bevroren erwtjes. Geen weldenkend mens durft daarin te kijken als die zin heeft in ijs.

 3. Brain freeze

  Zet het volume van je stereo zo hard mogelijk en speel "Axel F" van Crazy Frog. Dit zal zeker iedereen binnen een kilometer afstand wegjagen. Maar pas op, we raden je aan om gehoorbescherming te gebruiken, anders kun je blijvende schade oplopen.

 4. De ijsberg

  Niets vertraagt een dief zo goed als je ‘Wich invriezen in een blok ijs. Vul een bak met water, doe je 'Wich erin, gooi hem in de diepvries, en voilà! Je ‘Wich is nu veilig verzegeld in 10 kg pure remkracht. Het enige probleem is dat jij er nu ook niet bij kunt! Oeps!

 5. Koop er twee

  Men zegt dat de beste verdediging een goede aanval is, en de realiteit van Ben & Jerry’s ijs is dat het echt het beste is als je het deelt met vrienden. Daarom is het de beste tactiek om altijd twee ‘Wiches te kopen. Één voor jou, één voor een vriend. Iedereen wint!

Heb je nog een idee voor onze lijst? Laat ons weten hoe jij je ‘Wich verdedigt door ons te tweeten op @benjerrysnl!