6 smaken die je kunt proeven tijdens de We Are #AllFlavors tour

26 mei 2016

AllFlavors tour_6smaken_header copy.jpg

 

Deze zomer kun je Ben & Jerry’s zomaar ergens tegenkomen. We touren namelijk door heel Nederland met onze We Are #AllFlavors tour, waarmee we gratis ijs uitdelen. Je kunt kiezen uit onze fairrukkelijke shorties, we hebben er zes in totaal. Allemaal overheerlijk, maar ook totaal anders. Voor welke smaak ga jij?

 

1. Chocolate Fudge Brownie

Houd jij van chocola? Houd jij van Brownies? Dan is dit de smaak voor jou! Heerlijke chocoladeroomijs met stukken chocolate fudge brownie. En wist je dat onze brownies uit de Greyston-bakkerij uit New York vandaan komen? Deze bakkerij geeft daklozen een kans om werkervaring op te doen en in hun eigen levensonderhoud te kunnen voorzien. Zulke (h)eerlijke brownies heb je nog nooit geproefd. Zeker niet in combinatie met ons chocoladeroomijs.2. Chunky Monkey

Lets go bananas! Wat krijg je als je bananenroomijs met heerlijke walnoten, pure room en heerlijke choco banaantjes combineert in een pint? Juist. Chunky Monkey! Als apen ijs zouden eten, dan zou dit vast en zeker hun lievelingssmaak zijn!

 

3. Peanut Butter Cup

Een boterham met pindakaas kennen we intussen wel. Maar ken je onze pindakaasroomijs met stukjes pindakaas omhuld met cacaofantasie ook al? Fans hebben gesmeekt hem naar Europa te halen, en nu kan je hem proeven tijdens de tour. Skip die boterham en droom weg met een Peanut Butter Cup.

 

4. Strawberry Cheesecake

De zomer komt eraan en daar horen natuurlijk onze zomerkoninkjes bij: de aardbei. Dit fruit zit samen met koekjestukjes in onze (h)eerlijke aardbeiencheesecake ijs. Zo heb je de perfecte combinatie van romig ijs met frisse aardbeien en koekjeschunks en swirls van havermoutkoekjes.

 

5. Cookie Dough

Wanneer je koekjes bakt, wat is dan eigenlijk nog lekkerder dan de uiteindelijke koekjes zelf? Het deeg! Een anonieme fan stelde in 1984 voor om grote stukken chocolate chip-koekjesdeeg toe te voegen aan vanille-ijs. Onze flavorguru's gingen aan de slag en the rest is history. Deze legendarische smaak mag natuurlijk niet ontbreken tijden onze tour. Kies jij voor de legende?

 

6. Caramel Chew Chew

Caramel Chew Chew's basis wordt gevormd door de fijnste karamelroomijs. Zoete swirl van karamel en choco-karamelstukken maken het geheel helemaal af. Klinkt dat goed of klinkt dat goed! Heb je deze smaak nog nooit geproefd? Pak dan je kans tijdens de tour. Deze exclusieve karamelcreatie mag je niet missen!