Ben & Jerry’s We are #AllFlavors tour

We are #AllFlavors tour

Ben & Jerry's We Are #AllFlavors Tour

Ben & Jerry’s gaat op tour! De komende tijd rijden we heel Nederland door en zijn we te vinden op meer dan 30 locaties. We komen dus waarschijnlijk ook bij jou in de buurt. We blijven onze website updaten, dus stay spooned voor de locaties! En wat is een Ben & Jerry’s tour zonder ijs? We zullen onze vriezerbus dus volladen en zoveel mogelijk fans blij maken met een ijsje! Is er een (lange) rij en moet je even wachten? Geen probleem! Dan maak je in de tussentijd een koe-le foto voor onze fotowand. Je kunt hiermee ook nog eens kans maken om alle smaken van onze (h)eerlijke ijsjes te winnen. Hoe? Dat is heel simpel. Plaats je koe-lste foto met de hashtag #AllFlavors op sociale media & maak kans op alle Ben & Jerry’s smaken in pint. Maak jij alvast ruimte vrij in je vriezer?

Wil je weten waar we te vinden zijn? Check dan onze website voor up-to-date tour informatie of houd onze sociale media in de gaten! Kom jij ook langs op onze #AllFlavors tour?

Peace, Love & Ice Cream