Win alle smaken Ben & Jerry’s met de hashtag #AllFlavors

19 mei 2016

win alle smaken.gif

Heb jij altijd al gedroomd van een vriezer vol Ben & Jerry’s pints in alle smaken die er – in Nederland – verkrijgbaar zijn? Stop met dromen, want deze zomer kan deze droom in vervulling gaan. We geven namelijk alle smaken Ben & Jerry’s ijs weg aan een lucky winnaar. In een keer win je een voorraad ijs, waarmee je zeker een paar filmavonden met je vrienden mee vooruit kunt. En daar hoef je geen ingewikkelde dingen voor te doen.

Kans maken is heel simpel. Maak je Ben & Jerrieste foto en deel deze op Instagram, Twitter of onze Facebook tijdlijn met de hashtag #AllFlavors. Kom je ons bezoeken op een van de meer dan 30 locaties waar we gratis ijsjes uitdelen, dan kan je bijvoorbeeld een koe-le foto maken bij onze fotowand. Maak indruk op Woody, de Ben & Jerry’s koe, en creëer vast ruimte in je vriezer!

Good luck!

Check – voordat je meedoet – ook nog even onze actievoorwaarden (the boring, but important stuff).