Graffiti on tour!

21 juni 2016

graffiti-5.jpg

Afgelopen zondag was er tijdens onze tour in Rotterdam op het Eendrachtsplein iets extra speciaals: een graffiti artiest maakte LIVE een master-peace waar onze missie op centraal stond!

Het leek ons leuk om niet alleen zelf te bepalen wat voor piece het zou worden, maar ook onze fans te laten meedenken! Want iedereen heeft hier natuurlijk een andere kijk op. Over #AllFlavors gesproken. We hebben aan onze fans gevraagd wat #AllFlavors voor ze betekent. Hier hebben we hele mooie, inspirerende reacties op gehad! Hieronder een paar mooie voorbeelden:

“Verschillende smaken bij elkaar brengen en met elkaar mengen leidt tot een verrassende smaaksensatie; een en dezelfde smaak is ook maar saai... Dus sta open voor de wereld en andere culturen!” – Desie Dircks

“Voor mij betekent dat een wereld waarop iedereen in respect, acceptatie en vrede met elkaar om kan gaan; de ene smaak ijs is immers ook niet 'beter' dan de andere!” - Sophie van Koevorden

“Voor mij is een wereld met alle smaken een wereld waar vooroordelen de prullenbak in worden gegooid en waar iedereen elkaar in hun waarden laat. Waarbij iedereen zijn eigen favoriete smaak Ben & Jerry's in zijn hand kan houden, zonder dat iemand roept dat zijn smaak lekkerder of beter is! Een wereld waarin je niet bang hoeft te zijn wat anderen vandaag weer eens naar je zullen roepen en een wereld waarin we gezellig met elkaar om kunnen gaan (en natuurlijk gezellig ijsjes kunnen eten met elkaar)!” - Elize Romijn de Kuijper

“Een wereld vol kleur... In ronde vormen want zeg nou zelf, we zijn allemaal rond begonnen.” - Claire Content-Herrenauw

Met deze input ging graffiti artiest Egbert aan de slag en het heeft een prachtig kunstwerk opgeleverd. Super n’ice! Graffiti-1.jpg

Het weer hielp ook nog eens mee en daarom kon iedereen extra genieten van een gratis fairrukkelijk ijsje en tegelijkertijd het ontstaan van de graffiti master-peace bewonderen.

Alle fans, en natuurlijk ook Egbert, chunky bedankt voor jullie input!