Welke smaak kenmerkt jouw relatie?

Bij Ben & Jerry’s weten we wel iets van koppelen… tenslotte koppelen we elke dag euforisch ijs met funky chunks en swirls! Denk je dat jouw relatie te vergelijken is met een Ben & Jerry’s smaak? Je zou wel eens gelijk kunnen hebben.

6 juni 20161. Het power koppel

half-baked.jpg

Wanneer je niet elke dag je dag doorneemt met een pint Ben & Jerry’s in je hand, dan zijn jullie twee een verschil in de wereld aan het maken. Jullie zijn als Half Baked, een pint samengesteld uit twee krachtig lekkere smaken: Chocolate Fudge Brownie en Cookie Dough.

2. De tortelduifjes

cookie-dough.jpg

Je geliefde en jij vormen een mooi paar en jullie zijn klaar voor de toekomst. Jullie maken elkaars zinnen af en je weet wanneer de ander een stevige knuffel nodig heeft. Je smaak? Cookie Dough a match made in heaven, net als jullie.

3. De jeugdliefde

cin-buns.jpg

Op de een of andere manier is jullie vriendschap veranderd in iets meer. Jullie smaak is Cinnamon Buns, een favoriet uit de kindertijd, dat nu uitgegroeid is tot een volwassen traktatie. Hij is er altijd voor je geweest, net als je jeugdliefde.

4. De proefrit

karamel.jpg

Je bent niet zeker of het voor altijd is, maar het is leuk zolang het duurt. Jullie zijn een van onze Core smaken - heerlijke ijs smaken met een stevige kern van smeuïge karamel of chocolade fudge. Ze zijn nieuw en spannend, net als jullie romance.

5. De zielsverwanten

peanut.jpg

Karma, het lot, hoe je het ook wilt noemen, je bent met de persoon waarvan het universum wist dat diegene voor jou bestemd is. Peanut Butter Cup is jouw smaak, een euforische combinatie van twee smaken die gemaakt zijn voor elkaar: chocolade en pindakaas.