6 manieren om creatief te zijn met je lege pints

18 juli 2016

Denk je ook wel eens als je je pint Cookie Dough leeg hebt: “Hey, met deze lege pint kan ik iets leuks doen.” Nee? Denken wij alleen zo?

Sommigen zien ons als echte experts in het creatief hergebruiken van onze pints. Wel goed schoongemaakt, natuurlijk. Ze zijn tenslotte funky en eigenzinnig en doen ons terugdenken aan de (h)eerlijke euforische smaken die er ooit in zaten. Plus, ze zijn FSC gecertificeerd. Dat betekent dat het gebruikte materiaal van verantwoord beheerde bossen komt en voordelen biedt voor het milieu en op sociaal en economisch vlak.

Hier zijn een paar van onze favoriete manieren om creatief te zijn met pints. Dus, als het weer niet zo mee zit, dan hebben we hier wat tips voor je om te doen:

 

Slingers

Hang je koe-lste pints aan de muur of voor een raam! Wij hebben er één gemaakt met vintage Ben & Jerry's pints, maar je kunt net zo makkelijk alle Chunky Monkey pints gebruiken die je nog bewaard hebt. Zo groot als een gordijn om de zon te weren of om een lege muur op te vrolijken. Jij beslist!

window hanging

 

Alleshouder

Onze meest favoriete manier om een lege pint te hergebruiken is als verzamelplaats voor pennen, potloden, vorken, lepels en andere bureaubenodigdheden. Vooral lepels hebben we graag altijd bij de hand. Je snapt zelf vast wel waarom.

pen holder

 

Vogel waterbak

Voor dit ontwerp voor een handig vogelhuis of waterbak heb je maar één lege pint nodig en een stuk stevig touw. Niet slecht voor iemand die zijn liefde voor de heerlijke Ben & Jerry’s smaken – op een verantwoordelijke manier – ook met de vogels wilt delen.bird-feeder-779.jpg

 

Bloempot

Pints hebben de perfecte grootte en vorm om je groene vingers mee aan te tonen. En wie houdt er nou niet van planten? Voor een nog koe-lere twist, plant je munt in een pint Empower Mint. Voor deze twist moet je helaas wel eerst even naar Amerika, want alleen daar is deze geweldige smaak te koop.

3280-blog-mint-plant-2.jpg

 

Sieraden

Er zijn verschillende manieren waarop je pints kunt omtoveren tot lichaamsversieringen. Je kunt hem bijvoorbeeld als een hoed dragen, maar dan kijken je vrienden je misschien gek aan. Je kunt dus beter proberen om deze 'parels' te maken.

pint beads

 

Speelgoed voor je kat

Je pluizige huisdier mag dan wel niet samen met jou van ons ijs genieten, maar hij kan wel volop genieten van een lege pint! Dit speelgoed is makkelijk om te maken en houdt je kat voor uren bezig. Terwijl je zelf geniet van je volgende smaak.

3280-blog-cat-toy.jpg

Heb je iets creatiefs met je pint gedaan? Laat het ons dan weten via een van onze social media kanalen!