Win een #IceCreamBreak met Ben & Jerry’s en Deliveroo!

We bundelen de krachten met onze vrienden van Deliveroo om jou een unieke Ben & Jerry’s ervaring te geven: S’Wich up je middag! Je hoeft er alleen maar deze 6 simpele stappen voor door te lopen en wie weet ben jij de gelukkige winnaar…

 1. Zorg dat je in de buurt van je voordeur bent!

  We lanceren deze service eerst in Amsterdam, als onderdeel van een kleine proef, en kiezen 50 ijsliefhebbers uit die we een mooie afternoon S’Wich Up bezorgen. Dus, houd je voordeur in de gaten en ga aan de slag. p>

 2. Verzamel je vrienden

  Het leven is zoveel beter als je het kunt delen met anderen, dus trommel je vrienden (of collega’s, of familie, of …) op want de afternoon S’Wich Up is nog gezelliger wanneer je het met je vrienden kunt delen (of juist niet…).

 3. Zorg ervoor dat je een Twitter account hebt

  Stuur woensdag 6 juli tussen 12:30 en 18:00 uur een tweet (of twee, of drie...) met #IceCreamBreak en je postcode naar @BenJerrysNL!

 4. Wacht af

  Raak niet in paniek als we niet meteen reageren. Als jij een van de gelukkige winnaars bent, dan laten we je dat diezelfde dag nog weten! Wanneer onze Deliveroo vrienden & een lekkere pint je kant opkomen, zullen we je een DM sturen.

 5. Als je wint!

  Als jij het geluk aan jouw zijde hebt en je een van de winnaars bent, dan kan je een euforische ijsbeleving verwachten!

 6. En als je niet in Amsterdam woont…

  Sorry, dan kunnen we je deze keer helaas niet bezoeken. Maar stay spooned voor een kans op een afternoon S’Wich Up in jouw eigen stad.