5 leuke feitjes over onze tour

Ons Ben & Jerry's tour-seizoen is afgelopen! We tourden ruim twee maanden langs 36 steden in Nederland met euforisch ijs, onze #AllFlavors fotowand en bergen Ben & Jerry's fun. We hadden zelfs op één locatie een live graffiti artiest die een master-peace maakte en op meerdere locaties kon je proefzitten met het BankjesCollectief. Als je ons deze zomer hebt bezocht, dan komen onderstaande dingen je vast bekend voor!

 1. IJs met een boodschap

  Onze tour draait niet alleen om (h)eerlijke ijsjes eten. Tijdens de #AllFlavors tour wilden we ook een verhaal vertellen. Want waar we ook wonen, de wereld wordt zo veel mooier als alle smaken mensen erbij horen. En dat vierden we dus met gratis ijsjes! Foto: @ _exploring_the_world

 2. Onze eigen mensen doen een beetje gek

  De hele dag ijsjes uitdelen is niet zo makkelijk als je denkt. Wees dus niet verbaasd als je een van onze medewerkers een beetje gek ziet doen. En niet alleen op de locaties konden ze er wat van. Ook in onze fabriek in Hellendoorn deden ze vrolijk mee.

 3. Een eigen master-peace

  We vroegen onze fans: wat betekent “Een wereld met alle smaken” voor jou? We kregen daar veel mooie reacties op. Onze graffiti artiest Egbert maakte op basis hiervan een prachtig kunstwerk. Een echte master-peace kan je het wel noemen!

 4. Proefzitten bij het BankjesCollectief

  Op een paar tourlocaties kon je proefzitten bij het BankjesCollectief. En zeg nou zelf, wat is er beter dan te socializen onder het genot van een ijsje? Foto: @bankjescollectief

   

   

 5. Door weer en wind

  Helaas is het weer in Nederland niet altijd zo stralend als ons humeur. Hoewel we natuurlijk hoopten op mooi weer, dachten de weergoden er wel eens anders over. Maar we lieten de pret niet drukken! Foto: barracuda_unincorporated