5 Ben & Jerry's smaken voor 5 zomerse dagen

Het is eindelijk zomer en we kunnen genieten van de heerlijke zomerstralen op ons gezicht. We weten natuurlijk allemaal dat ijs en zomerse dagen hand in hand gaan. Welke reden heb je nog meer nodig om die pint Ben & Jerry’s erbij te pakken? Hoewel je niet altijd op het weer kunt rekenen, het blijft Nederland he, hebben we voor elke zomerdag wel een fairrukkelijke bijpassende smaak. Lees hier onze top 5:

 1. Barbecue spektakel

  Wat is er lekkerder dan op een lome zomeravond de barbecue aan te steken en te genieten van de warmte (en het eten). En ook als het weer niet zo mee zit, houden wij Nederlanders ervan om te barbecueën. Een pint Cookie Dough helpt je om de avond feestelijk af te sluiten. Extra n'ice met een banaan van de barbecue erbij!

 2. Zonnebaden aan zee

  Handdoek: check. Zwemkleding: check. IJs: CHECK. Als je naar het strand gaat, drink je natuurlijk een verfrissend drankje en eet je frietjes of andere snacks. Maar na een lepel Half Baked waan je je meteen op vakantie, terwijl je op het strand geniet van de zonnestralen op het gezicht.

 3. Tuinfeest

  Ahhhhh, hemels. Een koud biertje in de ene hand... en een koude pint Ben & Jerry’s ijs in de andere! Zodra je in de zon zit, haal je die pint Chocolate Fudge Brownie tevoorschijn en het feest kan beginnen. Jij staat voorlopig niet meer op!

 4. Picknick in het park

  Een zonnige dag waarop niets hoeft, maar alles mag. Heerlijk toch? Verzamel wat spullen en roep wat vrienden erbij, jullie gaan picknicken in het park. Wissel wat broodjes voor een Cookie Dough ‘Wich en iedereen is blij.

 5. Een dagje op de bank

  Soms zit het weer een beetje tegen en zie je door de grijze wolken maar weinig zonnestralen. Blijf lekker binnen en kruip met een dekentje op de bank voor de tv. En vergeet die pint Fish Food niet. Deze gouden combinatie van chocolade ijs en marshmallow swirls vrolijkt je meteen op.