9 redenen voor een zomerflirt met Ben & Jerry's

9 augustus 2016

Ah, een zomerflirt. We maken het allemaal mee: de dikke winterkleding verdwijnt in de kast en de luchtige zomerkleren komen tevoorschijn. En dan gaat iedereen opeens ook op zoek naar die ene zomerflirt om een ijsje mee te delen.

Maar wees eens eerlijk. Wil je dat ijsje wel delen? Is die andere het echt waard om je relatie met Ben & Jerry’s in gevaar te brengen?

We denken dat je voor de euforie moet gaan en moet kiezen voor een zomerflirt met een van je favoriete pints. Waarom?

 1. Een pint is altijd in voor iets leuks.

  Heb je ooit een pint Ben & Jerry's gevraagd om mee naar het strand of de bios te gaan en dat hij dan ‘nee, geen zin’ zei? Dacht het niet.

 2. Het is oké als je gevoelens krijgt.

  Denk je dat je helemaal hoteldebotel bent van Greek Style Blueberry Cheesecake? Dat is oké. Deze pint is er altijd klaar voor om de relatie naar een nieuw niveau te tillen. Je moet hem alleen niet vragen om je van het vliegveld af te halen.

 3. Het is een open relatie.

  Wil je de maandagmiddag doorbrengen met Half Baked en woensdagavond na het eten met Chocolate Fudge Brownie afspreken? Gewoon doen! Half Baked vindt dat niet erg. Hij sluit misschien zelfs wel aan.

 4. Een pint is altijd Instagram-klaar.

  Wil je wat meer liefde op je Instagram feed? Je favoriete pint is altijd klaar voor een paar selfies. Van jullie samen op het strand, in de boot, kijkend naar zonsondegang of op de bank… Zorg wel dat je klaar bent voor wat extra hartjes, want die zullen zeker je kant op komen. #pintlove

 5. Een ontmoeting met de familie is ice-tastisch.

  Je loopt geen enkel risico op gênante ontmoetingen met je zomerflirt’s familie. Als het om de 'Wich familie gaat tenminste.

 6. Een pint verwacht nooit te veel van je.

  Een comfortabele plek in de vriezer is alles wat een pint nodig heeft. Geen nachtenlange whatsapp-gesprekken, last-minute afzeggingen of mistverstanden. Alleen de goede dingen.

 7. Een pint is er altijd voor je.

  Heb je een luisterend oor nodig? Een schouder om op te huilen? Phish Food is er altijd voor je wanneer je het nodig hebt. Ondanks dat een pint geen oren of schouders heeft.

   

 8. Deze flirt duurt langer dan je vakantie.

  Blondie Brownie hoeft in september niet terug naar de schoolbanken en gaat ook niet backpacken door Thailand. Je kunt van deze flirt dus genieten zolang je wilt. Of in ieder geval totdat je een andere favoriete pint hebt ontdekt.

 9. Geen verrassingen.

  Je weet precies wat je krijgt wanneer je aan een pint begint. Het staat namelijk op de verpakking. Geen verborgen verleden, geen negatieve verrassingen of rare spelletjes… alleen maar een goede tijd. Start diggin’.