10 dingen die alleen echte Ben & Jerry's fans doen

21 september 2016

True-fans-779x400.jpg

We vinden het leuk om Ben & Jerry’s fans te ontmoeten. De mensen met een zelfde passie voor ijs en de bijbehorende chunks en swirls. Maar je hebt fans en je hebt echte fans. Dat zijn mensen die hun liefde voor Ben & Jerry’s naar een geheel nieuw niveau tillen. Dit zijn mensen die tatoeages van hun favoriete smaken nemen, of ruim 140 kilometer fietsen om naar Free Cone Day te komen.

Dit is waar onze echte fans toe in staat zijn, wanneer ze niet een van hun favoriete smaken aan het eten zijn.

 1. Ze hebben altijd een lepel bij de hand.

  Wanneer je een echte ijsliefhebber bent zoals een echte Ben & Jerry’s fan is, dan moet je op elk moment klaar staan to start diggin’. Deze fans hebben altijd een lepel in hun zak, tas of auto. Je weet maar nooit wanneer er ijs voor je neus staat (of wanneer je er ineens zin in hebt)!

 2. Ze laten hun fantasie de vrije loop met lege pint verpakkingen

  Echte Ben & Jerry's fans gooien hun lege pint niet in de vuilnisbak! Hun huizen zijn een ware verzamelplaats voor de lege pint verpakkingen. Ze worden gebruikt als bloempot, pennenbak, spaarpot en zelfs als muurdecoratie. Natuurlijk, zijn ze wel eerst netjes schoongemaakt.

 3. Er is geen eerste date zonder ijs...

  Een eerste date? Voor echte fans is een eerste date niet compleet zonder Ben & Jerry’s. Wat is een betere manier over je favoriete smaak te praten terwijl je samen een pint deelt. Wanna spoon?

 4. …en geen (familie)leven zonder een goed gevulde vriezer

  Ben & Jerry’s is er altijd voor zijn echte fans. Ook als ze gaan trouwen of een gezin starten. Dus of het nou om de mooiste dag van hun leven gaat of een ander special moment… er staat altijd vriezer vol Ben & Jerry’s klaar om het moment nog specialer te maken.

 5. Ze koken met ijs

  Ontbijt, lunch, diner, dessert en alle tussendoortjes. Er zijn oneindig veel manieren om ijs in je gerechten te gebruiken. De echte fan houdt ervan om te experimenteren, grenzen te verleggen en nieuwe en spannende culinaire hoogtepunten te creëren.

 6. Ze proberen zoveel mogelijk smaken uit

  Elke vakantie, elk weekendje weg of elke autotripje is wel een kans om een nieuwe smaak te ontdekken. De echte fan is altijd op zoek naar iets nieuws. En daar reist hij met liefde de wereld voor over. Ontmoet hij ook meteen andere echte fans, zodat ze de gezamenlijke liefde voor Ben & Jerry’s met elkaar kunnen delen.

 7. Ze hebben een geluksdeksel

  Sommige mensen hebben een geluksmuntje. Maar de echte Ben & Jerry’s fan heeft een geluksdeksel. Bijvoorbeeld het deksel van hun eerste Ben & Jerry’s pint. IJs is hun leven, en bij elke mijlpijl wordt er Ben & Jerry’s gegeten. Zo maken we samen een blijvende herinnering.

 8. Een feest zonder ijs bestaat niet

  Wanneer de echte fan iets te vieren heeft, kunnen Ben & Jerry’s smaken niet ontbreken. Bij elke verjaardag, elk jubileum, elke barbecue, elke borrel … eigenlijk wanneer er een feestje is, is er ijs. De supermarkt om de hoek weet alweer hoe laat het is als jij met je bestelling komt.

 9. Ze weten alles, maar dan ook echt alles, over Ben & Jerry's

  Hoe hebben Ben en Jerry elkaar ontmoette? Waar was de allereerste Scoop shop? Wat is de enige smaak ooit die rozijnen bevatten? Welke smaak kunt u alleen vinden in Texas? De echte fan kent Ben & Jerry’s als zijn eigen broekzak. (trouwens, de antwoorden zijn: 1) in de 7e klas tijdens gym 2) in een gerenoveerd tankstation in Burlington, VT 3) Dastardly Mash en 4) Bourbon Pecan Pie)

 10. Ze hebben een passie voor gerechtigheid

  De echte Ben & Jerry’s fans weten dat ijs erg lekker is. Maar ze weten ook dat het nog leuker wordt als we ook op kunnen komen voor onderwerpen waarin we geloven. Zij hebben, net als wij, een passie voor onderwerpen als #AllFlavours, Fairtrade, klimaatveranderingen en huwelijkse gelijkheid. Zo proberen we samen de wereld mooier te maken.